Redactia.ro
Home » Știri » Ce reguli trebuie să respectăm dacă mergem la mall, după redeschidere. Numărul de clienți va fi limitat

Ce reguli trebuie să respectăm dacă mergem la mall, după redeschidere. Numărul de clienți va fi limitat

Reguli în mall

Veste bună pentru toți iubitorii de plimbări la mall. După data de 15 iunie se deschid mallurile, dar din cauza pandemiei de coronavirus vor fi luate măsuri ce nu au mai fost întâlnite până acum.

Măsuri noi pentru românii care vor să se bucure de relaxarea în mall

Astfel, după deschiderea acestor afaceri, clienții trebuie să fie conștienți că vor exista niște măsuri de protecție împotriva coronavirusului.

Printre acestea, sunt numărul limitat de oameni care pot intra în același timp în centrele comerciale, porți speciale pentru termoscanare, dar și măsuri restrictive în magazine și la cabinele de probă.

De asemenea, orice suprafață va fi igienizată constant, anunță Simina Niculiță, directorul unei agenții de retail.

Proprietarii de mall-uri au luat deja cele mai multe măsuri. Vor fi porți de luare a temperaturii la intrare, lămpi UV. Practic, aproape orice suprafață dintr-un centru comercial va fi igienizată constant. Ne așteptăm să se păstreze un număr de opt-zece vizitatori pe metrul pătrat”, a spus aceasta.

Cum vom putea merge la mall după ce se vor redeschide

Totodată, pentru a exista o verificare în acest sens, pentru ca numărul maxim de persoane admis să nu fie cumva depășit, se vor implementa sisteme de alarmă care să se activeze atunci când ar trebuie să intre un nou val de clienți în magazin.

După aceea, pentru ca vizitatorii noi să poată intra, trebuie ca cei sosiți mai devreme să iasă, iar după un interval de câteva minute pot intra și alți oameni care vor să se bucure de o plimbare în mall.

Dacă se depășește acest număr care va fi calculat în funcție de numărul maxim permis de autorități în centrul comercial, atunci vor exista sisteme de alarmă care să anunțe paza și să poată opri linia de noi vizitatori. Apoi, vor mai ieși din vizitatorii centrului comercial și în 10 minute sau 15 minute să poată intra din nou până la capacitatea maximă, astfel încât să fie toată lumea în siguranță”, a mai spus Simina Niculiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: