Redactia.ro
Home » Știri » Când se redeschid mall-urile? Ministrul Economiei a făcut anunțul așteptat de români

Când se redeschid mall-urile? Ministrul Economiei a făcut anunțul așteptat de români

Când se redeschid mall-urile? Ministrul Economiei a făcut anunțul așteptat de români

Ministrul Economiei Virgil Popescu a declarat când se vor deschide mall-urile în România. Acesta a făcut anunțul pe care milioane de români îl așteaptă încă de la izbucnirea pandemiei, când au fost luate o serie de măsuri restrictive pentru a-i proteja pe români de infectarea cu noul coronavirus.

Mall-urile se deschid pe 15 iunie

Ministrul Economiei a anunțat că dacă trendul descendent al pandemiei de noul coronavirus se va păstra în următoarele două săptămâni, mall-urile se deschid începând cu data de 15 iunie. Decizia a fost luat ca urmare a unei discuții cu Ludovic Orban și membri ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România.

„Alături de premierul Ludovic Orban am avut astăzi o întâlnire cu membri ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România. Aceștia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză. Drept urmare, în urma discuțiilor avute am stabilit, că în cazul în care situația epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie.

Însă, pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele și locurile de joacă, din interior. Ușor, ușor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viața să revină la normalitate”, a anunțat ministrul Virgil Popescu.

Încă nu se deschid cinematografele și spațiile de joacă

Chiar dacă mall-urile s-ar putea deschide pe 15 iunie, cinematografele și locurile de joacă pentru copii rămân închise. Acestea nu au fost încă puse în discuție și se mai așteaptă la o decizie în privința lor.

Amintim că în momentul de față, România se află pe o pantă descendentă a numărului de cazuri noi de coronavirus. Citește aici când se deschid grădinițele și after-school-urile!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini