Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce mașină a mers Selly să dea bacul. A renunțat la bolidul său de lux pentru o Dacie

Cu ce mașină a mers Selly să dea bacul. A renunțat la bolidul său de lux pentru o Dacie

GALERIE FOTO (2) Protest Selly

Selly a renunțat la bolidul său de lux pentru ultima probă de la BAC. El și-a lăsat acasa Mercedesul CLS, care valorează 25.000 de euro și a mers să susțină ultima probă din cadrul examenului maturității cu o Dacie!

Cu ce mașină a mers Selly să dea bacul

Vloggerul a apărut astfel la examenul de bacalaureat într-un mod cu totul altfel decât erau fanii săi obișnuiți, pentru că nu și-a mai luat mașina cea scumpă, ci a preferat să ia o mașină deja clasică în România, anume o Dacia 1300.

Atunci când a venit la Bac cu această mașină, care valorează 25.000 de lei, el a fost acuzat că este arogant și că își flutură averea în fața unor copii care nu au aceelați noroc ca el.

Mai mult, el a declarat că a vândut cealaltă mașină, pentru suma de 1.000 de euro.

E un pic mai greu în asta, dar să știți că se poate. Cum, nu știți? Am vândul CLS-ul…aseară. Am venit primele două dăți cu CLS-ul, m-am simțit prost. Aroganță maximă, am zis că poate oamenii au dreptate, poate trebuie să fac o schimbare. Am intrat la inima domnului Cristian Tudor Popescu, știți că acesta este mijlocul de transport preferal al dumnealui, am zis că toată lumea are dreptate”, a explicat Selly.

Selly Dacie
Selly a venit la bac cu o Dacie

Selly a renunțat la bolidul de lux pentru ultima probă de la Bac

Toată lumea mi-a zis că nu a fost bine și atunci am zis că e mai bine să o vând. Prea a fost hate-uită mașina mea, de toată lumea. Am vândut-o cu 1.000 de euro, am mai pus 1.000 și am luat-o pe asta.

Domnul Cristian Tudor Popescu cred că mă apreciază acum la 500%, am vrut și eu să fiu inspirat ca atunci când scrie dumnealui articole. E o mașină superbă, valoroasă. Nu stă valoarea într-un Mercedes, mașina are farmecul ei”, a spus Selly.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: