Redactia.ro
Home » Știri » BAC 2020, Fizică. Ce subiecte au picat și care era rezolvarea

BAC 2020, Fizică. Ce subiecte au picat și care era rezolvarea

GALERIE FOTO (5) Bac 2020 fizica

Elevii de clasa a XII-a susțin astăzi proba la alegere a profilului și specializării a Bacalaureat 2020. Candidații au avut de ales dintre Geografie, Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică, Logică, Psihologie sau Sociologie.

Prima probă de Bacalaureat a avut loc pe 22 iunie, la Limba și literatura română, urmată de proba la limba maternă și proba scrisă la Matematică.

Bacalaureat 2020. Absolvenții de liceu au susținut proba la Fizică

UPDATE 12.39 Ministerul Educației a afișat subiectele la examenul de Bacalaureat la Fizică.

Elevii de clasa a XII-a susțin astăzi ultima probă de Bacalaureat, probă la alegere a profilului și a specializării.

Aceștia pot alege în funcție de profil, dintre Biologie, Geografie, Anatomie, Logică, Chimie, Fizică, Informatică sau Științele socio-umane.

Este pentru prima oară când Ministerul Educației organizează trei sesiuni pentru Bacalaureat de anul acesta. Conform ministerului, cea de-a doua sesiune va avea loc special pentru elevii care nu s-au prezentat la prima sesiune din motive medicale, iar cea de-a treia sesiune va avea loc pentru cei care nu au reușit să ia note de trecere în prima sesiune.

Fizica are, în cadrul examenului de Bacalaureat 2020, statutul de disciplină opțională, pe care absolventul o poate alege în funcție de filiera, profilul și specializarea urmată.

Proba la Fizică va începe la ora 09.00, iar elevii vor avea la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele.

BAC 2020. Trei sesiuni de Bacalaureat pentru anul acesta

Examenul de Bacalaureat va continua cu o a doua sesiune, specială pentru elevii care nu au reușit să ajungă la prima sesiune din motive medicale, iar cea de-a treia sesiune va avea loc pentru absolvenții care nu au reușit să treacă de prima sesiune.

Candidații au început prima sesiune de Bacalaureat pe 22 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română, urmată de proba la limba maternă, iar pe 24 iunie au susținut proba la Matematică.

Primele rezultatele vor fi publicate pe site-ul Edu.ro, pe 30 mai, iar pe 5 iulie, după rezolvarea contestațiilor vor fi afișate rezultatele finale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: