Redactia.ro
Home » Știri » Când se afișează notele de la Bacalaureat, 2020. Data și ora la care se dau primele rezultate

Când se afișează notele de la Bacalaureat, 2020. Data și ora la care se dau primele rezultate

BACALAUREAT 2020

Elevii clasei a XII-a încă au emoții mari pentru examenele de la Bacalaureat. Aceștia vor susține ultima probă la BAC 2020 joi, 25 iunie la proba la alegere.

Pe 30 iunie candidații vor afla primele rezultate și tot în aceeași zi se pot depune contestațiile, care vor fi verificare de alți profesori.

Rezultatele finale pentru elevii clasei a XII-a vor fi publicate pe 5 iulie.

Bacalaureat 2020. Când se va încheia prima sesiune de BAC 2020

Absolvenții de liceu vor încheia examenele de Bacalaureat pe 25 iunie, după ce vor susține proba la alegere.

Peste 155.550 de candidați au susțin până astăzi probele scrise la Limba și literatura română și Matematică sau Istorie, în funcție de profil.

Pentru a evita răspândirea pandemiei de coronavirus, autoritățile au impus anumite reguli pentru elevii care susțin examenele de Bacalaureat.
După ce au ajuns în centrele de examen, elevii sunt nevoiți să treacă printr-un triaj epidemiologic, unde li se va lua temperatura corpului, care nu trebuie să depășească 37,3, altfel procedura se va repeta de 3 ori.

Elevii sunt așezați în bănci în așa fel încât să existe o distanță de minimun 2 metri între ei.

Prima probă a avut pe 22 iunie la Limba și Literatura Română, urmată marți de proba la Limba maternă și miercuri, 24 iunie a avut loc proba scrisă la Matematică.

Ultimul examen de Bacalaureat va avea loc pe 25 iunie, la proba la alegere.

Bacalaureat 2020. Când se vor afișa rezultatele la Bacalaureat

Anul acesta vor exista trei sesiuni de Bacalaureat din cauza epidemiei de coronavirus. Cea de-a doua sesiune este dedicată elevilor care nu s-au putut prezenta la prima sesiune de examen din motive medicale, iar cea de-a treia este sesiunea pentru elevii care nu au reușit să promoveze la prima sesiune de examene.

Primele rezultate din cadrul primei sesiuni de la Bacalaureat vor fi publicate pe 30 iunie până în ora 12.00 și tot în aceeași vor putea fi depuse contestațiile, respecitv pe 1 iulie.

Candidații vor primi un cod unic, acesta fiind tipărit pe liste, cu nota și media, fără numele și prenumele elevului. Rezultatele vor fi afișate pe site-ul ministerului condus de Monica Anisie, Edu.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: