Redactia.ro
Home » Știri » BAC 2020, proba de matematică. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii claselor a 12-a

BAC 2020, proba de matematică. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii claselor a 12-a

GALERIE FOTO (3) BAC 2020, proba de matematică

Conform Calendarului publicat de Ministerul Educației și Cercetării, elevii clasei a XII-a vor susține astăzi proba la Matematică de la Bacalaureat 2020.

Indiferent de condițiile speciale impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus, candidații nu se vor da bătuți.

Dintre cei 155.550 de absolvenți care s-au înscris la prima sesiune de anul acesta, 32.000 provin din seriile anterioare.

BAC 2020, proba de matematică. Elevii clasei a XII-a

UPDATE ORA 11.00 Elevii mai ai au o oră în care pot rezolva subiectele la Matematică. Candidații îți pot calcula media de îndată ce baremul va fi publicat pe site-ul Edu.ro, la ora 15.00.

Iată ce subiecte au avut de rezolvat candidații de la profilul M2-tehnologic, la Matematică.

Subiecte Matematica M2
Subiecte Matematica profil real
Miercuri, 24 iunie va avea loc cea de-a doua probă a examenului de Bacalaureat, iar pe absolvenții de liceu de la profil real îi așteaptă o testare la matematică.

Elevii vor face tot posibilul pentru a lua note de trecere și pentru a intra optimiști în mediul universitar. Exact ca în cazul Evaluărilor Naționale, rezultatele vor fi publicate doar în format electronic.

Candidații vor primi un cod unic pentru a se regăsi în momentul în care rezultatele vor fi publicate, fără nume și prenume.

BAC 2020. Ce subiecte au picat la proba de matematică

Ministerul Educației a publicat o serie de modele cu cerințe asemănătoare celor pe care elevii vor trebui să le rezolve în timpul examenului.

Modele de subiecte pot fi descărcate și vizionate pe site-ul oficial al Instituției de Monica Anisie, Edu.ro.

După ce examenul la Matematică se va încheia, subiectele vor fi publicate pe site-ul Edu.ro, alături de baremul de corectare în funcție de care profesorii trebuie să corecteze lucrările.

Așadar, absolvenții îți vor putea calcula punctajul în funcție de cum au rezolvat subiectele pentru a afla ce notă au obținut.

Prima sesiune de BAC 2020 se încheie joi, 25 iunie, după ce elevii vor susține proba la alegere în funcție de profilul și specializarea urmată.

Candidații au opțiunea de a opta între Fizică, Chimie, Biologie și Informatică, pentru cei cu profil real, iar pentru elevii de la uman vor avea de ales între Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie și Sociologie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: