Redactia.ro
Home » Știri » Barem și rezolvare subiecte la Matematică, la Bacalaureat 2020. Unde au fost problemele

Barem și rezolvare subiecte la Matematică, la Bacalaureat 2020. Unde au fost problemele

GALERIE FOTO (5) Barem și rezolvare subiecte la Matematică

Absolvenții clasei a XII-a susțin astăzi cea de-a doua probă scrisă de la Bacalaureat. În funcție de profilul elevilor, aceștia vor susține examenul la Matematică sau la Istorie.

Peste 155.550 de copii trec prin emoții mari astăzi, după ce luni au susținut prima probă scrisă la Limba și literatura română.

BAC 2020. Barem și rezolvare subiecte la Matematică

Elevii clasei a XII-a susțin astăzi cea de-a doua probă scrisă la Matematică, după ce luni, 22 iunie au susținut proba scrisă la Limba și literatura română, iar marți au susținut proba la Limba maternă.

Absolvenții de liceu de la profil real susțin miercuri, 24 iunie proba scrisă la Matematică, iar cei de la profil umanm susțin examenul la Istorie.

Ministerul Educației a publicat o serie de modele cu subiecte pentru Matematică, asemănătoare celor pe care elevii trebuie să le rezolve la examenul de Matematică, de la Bacalaureat.

Modelele au putut fi descărcate de pe site-ul Ministerului Educației, Edu.ro, alături de baremul de corectare.

După finalizarea examenului de Bacalaureat, se vor publica subiectele care au picat la Matematică împreună cu baremul de notare.

Astfel, elevii care au susținut examenul vor putea să își calculeze punctajul în funcție de subiectele rezolvate pentru a afla ce notă vor obține.

BAC 2020. Susținerea probelor la Matematică sau Istorie, în funcție de profil

Iată subiectele pe care elevii clasei a XII-a au trebuit să le rezolve la proba scrisă de la Matematică.


Iată subiectele de la proba scrisă la Istorie, pe care absolvenții au trebuit să le rezolve în trei ore.

Pentru susținere examenelor de Bacalaureat s-au înscris 155.550 de absolvenți, dintre care 123.800 de candidați sunt din promoțiile anterioare.

În București, peste 17.000 de elevi susțin astăzi probele la Matematică sau Istorie.

Primele rezultate vor fi afișate în centrele de examen și pe site-ul edu.ro, pe data de 30 iunie.

Conform noilor decizii luate de Regulamentul general privind protecției datelor, afișarea rezultatelor se va face prin anonimizarea numelui și prenumelui elevului, aceștia primind un cod pentru a se identifica pentru a-și afla notele.

Totodată, contestațiile se pot depune în aceeași zi de 30 iunie, în intervalul orar 16.00- 20.00, și pe 1 iulie, în intervaul orar 08.00.

Elevii pot completa, semna și depune contestațiile prin mijloace electronice și o declarație-tip în care să menționeze faptul că au luat la cunoștință că nota acordată în urma soluționării contestației poate modifica, nota inițială.

Rezultatele finale ale examenelor de Bacalaureat vor fi afișate pe 5 iulie.

Loading...