Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Secretul teribil al tabloului care provoacă incendii devastatoare și nu arde niciodată

Secretul teribil al tabloului care provoacă incendii devastatoare și nu arde niciodată

GALERIE FOTO (2)

Ai o copie a acestui tablou în casă? Arunca-l acum. Ascunde un secret teribil. Se numește „Băiețelul în lacrimi”, iar în spatele lui se ascunde un secret înfiorător.

Casa unei familii din Yorkshire a ars în anul 1985, iar când pompierii au ajuns la fața locului singurul lucru rămas intact a fost un tablou al unui băiețel care plângea. De atunci o serie de întâmplări ciudate au pus pe jar cercetătorii. Au fost raportate zeci de cazuri asemănătoare si în toate casele s-a găsit acest tablou. Cei de la The Sun chiar au lansat o campanie prin care le-au dat foc sub supravegherea unui pompier. 2.500 din cele 50.000 de copii au fost distruse in acest proces.

Ai o copie a acestui tablou în casă? Arunca-l acum. Ascunde un secret teribil

Legenda spune că în imagine este un băiețel orfan pe care pictorul Bruno Amadio l-a salvat de la dezastru. Casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări, iar părinții copilului au decetat în acel incendiu. Pictorul l-a adoptat pe micuț și a pictat acest tablou. La scurtă vreme studioul lui Bruno a ars, iar tragedia merge mai departe de atât. Copilul s-a stins într-un tragic accident de mașina.

Din acel moment toți cei care au cumpărat copii ale acestui tablou ar fi fost sub un blestem din cauza caruia casa lor va arde complet.

Ce au descoperit cercetătorii despre tabloul „Băiețelul în lacrimi”

Multi neîncrezători au încercat să dezlege misterul tabloului care nu arde nicidată și provoacă incendii. Scriitorul si comicul englez, Steve Punt a vrut sa verifice rezistenta la foc a uneia dintre copii. A dus-o intr-un laborator de test unde in fata tabloului a fost pusa o flacara uriasa. Desi rama tabloului a prins foc, conturul baiatului a ramas neatins, focul stingandu-se pana sa-l atinga,  scrie debarbati.ro. 

Se pare că există totuși si o explicație realista. Tablourile supraviețuiesc în incendii pentru că firele de care sunt agățate ard primele, iar pictura în sine cade cu fața in jos, ceea ce o face să reziste focului.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini