Redactia.ro
Home » Știri » Povestea dramatică a Corinei Dănilă. Ce s-a întâmplat cu vedeta după ce și-a pierdut casa

Povestea dramatică a Corinei Dănilă. Ce s-a întâmplat cu vedeta după ce și-a pierdut casa

GALERIE FOTO (5) Drama Corinei Danila

Îndrăgita actriță, Corina Dănilă a trecut printr-o perioadă dramatică, după ce tribunalul i-a luat casa pe care o achiziționase printr-un credit în franci elvețieni.

Se pare că vedeta nu a avut noroc nici pe plan sentimental, aceasta având mai multe relații eșuate, fiind măritată o singură dată cu un prezentator cunoscut.

Corina Dănilă a trecut prin clipe îngrozitoare. Vedeta și-a pierdut casa

Chiar dacă este frumoasă și talentată, ghinionul nu a stat departe de ea. Corina Dănilă a divorțat de singurul ei soț, prezentatorul de știri sportive, Vali Moraru, aceștia fiind cununați de Romanița și Adrian Iovan.

După căsnicia eșuată, Corina s-a implicat într-o relație cu omul de afaceri Peter Imre, de care s-a despărțit imediat, și a mai avut o relație cu Norris Mageanu din care a rezultat o fetiță, dar din păcate nici această relație nu a durat mult.

După aceste eșuări, Corina și-a pierdut și casa pe care a achizionată print-un împrumut bancar împreună cu Norris. După despărțirea de acesta, actrița nu a mai putut plăti împrumutul, motiv pentru care a fost scoasă din casă de bancă.

De parcă nu era de ajuns, Corina s-a aflat în pericol de disponibilizare la TVR, dar a fost salvată fiind considerată un caz social.

Ani de zile s-a luptat pentru a-și recupera locuința

Corina Dănilă s-a luptat ani de zile pentru a-și salva casa, dar din păcate nu a reușit. Aceasta a afost executată silit de bancă pentru că nu își plătea ratele. Vedeta și Norris s-au împrumutat în perioada relației de 460.000 de franci elvețieni pentur a-și cumpăra casa, dar viața sa a luat o întorsătură dureroasă, atât pe plan sentimental, cât și pe plan financiar.

Cândva, actrița se afla în plin plan pe marile ecrane, dar cu timpul imaginea sa a intrat într-un con de umbră.

În momentul de față, Corina Dănilă își crește singura fata, pe Rania Măgean în vârstă de 15 ani. Absolventă a Facultății de Teatru, Corina s-a dedicat în ultima carierei sale de actriță, apărând în mai multe piese de teatru, unele produse de TVR, altele puse în scenă la teatrele din Capitală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: