Redactia.ro
Home » TV » Cum arată acum Mariana de la „Puterea Dragostei”. Urmăritorii ei au rămas șocați

Cum arată acum Mariana de la „Puterea Dragostei”. Urmăritorii ei au rămas șocați

GALERIE FOTO (4) Mariana Susarenco

Mariana Susarenco, una dintre cele opt concurente din casa Puterea Dragostei, sezonul 2 a făcut senzație pe tot parcursul emisiunii. Tânăra avea un corp de model, iar băieții din casa dragostei erau întotdeauna în preajma ei.

Cine este Mariana Susarenco, concuretă la Puterea Dragostei?

Mariana Susarenco în vârstă de 28 de ani a fost cea de-a opta concurentă în emisiunea Puterea Dragostei. Tânăra a venit cu gânduri serioase de a-și găsi un partener de cuplu în cadrul show-ului matrimonial.

Pe tot parcursul sezonului al doilea, Mariana s-a confruntat cu răutățile celor din casa dragostei, dar a încercat să-și controleze ieșirile nervoase și să aibă relații de prietenie, în special cu băieții.

Deși a avut multe discuții cu Bianca, câștigătoarea sezonului 1 și 2, cele două au reușit să se împrietenească.

Mariana a devenit un simbol în emisiunea Puterea Dragostei după ce și-a declarat iubirea pentru Jador, unul dintre concurenții în casa băieților. Mult timp, Mariana a încercat să îl înduplece pe tânărul care a devenit într-un timp foarte scurt, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România.

Cu toate astea, Jador i-a spus de mai multe ori că nu are sentimente pentru ea și că o consideră o soră, dar Mariana nu s-a dat bătută. Se pare că iubirea tinerei l-a uimit pe Jador, care a spus că o apreciează.

Cum arată acum Mariana? Fanii sunt șocați

Mariana este din Republica Moldova, unde este model. Aceasta se descrie ca fiind o persoană comunicativă, iertătoare și generoasă.

Modelul a reprezentat Moldova în competiția internațională Miss World Beauty & Talent International 2018 din Seoul, Coreea de Sud.

Chiar dacă și în emisiune aceasta avea un corp de invidiat, se pare că tănăra a slăbit tot mai mult. Câteva imagini cu aceasta au fost postate pe un grup de Facebook. Fanii săi au rămas șocați de schimbarea vizibilă a Marianei. În imagini, Mariana apare îmbrăcată într-un costum de baie, aflându-se la o piscină. Se poate vedea cât de tare a slăbit această și pare slăbită de puteri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini