Redactia.ro
Home » Știri » Se întoarce Jador la “Puterea dragostei”? Care ar fi motivul acestei decizii

Se întoarce Jador la “Puterea dragostei”? Care ar fi motivul acestei decizii

Vedeta de televiziune Jador a declarat că este dispus să se întoarcă la emisiunea “Puterea dragostei”, difuzată pe postul de televiziune Kanal D. Însă care este motivul pentru care artistul ar vrea să participe, din nou, la show-ul televizat? După cum declară chiar el, Jador ar vrea să participe iar la emisiune pentru a o întâlni pe noua prezentatoare a acesteia, Cristina Mihaela Dorobanțu.

Jador a declarat public că este atras de noua prezentatoare a emisiunii Puterea dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu

“M-aș mai duce la Puterea dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare, este foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a intra în emisiune, la Istanbul”, a declara Jador pentru un site online.

Manelistul, care a devenit cunoscut datorită reality-show-ului de la Kanal D a mărturisit că nu va uita niciodată ca emisiunea a fost o rampă de lansare pentru el și nu ar spune nu repetării experienței, asta dacă producătorii vor mai dori să mizeze pe persoana lui.

Cântărețul a făcut o serie de declarații sincere despre fostele sale relații din cadul show-ului

Artistul a mai vorbit și despre ce s-a întâmplat între el și Simina, fostă concurentă de la Puterea Dragostei, despre care a spus ca a iubit-o cu adevărat, în ciuda răutăților pe care le-a primit și a neîncrederii în sentimentele sale.

“Am iubit-o pe Simina, însă nu a fost să fie sentimente până la capăt. Totuși, nu regret nimic, din ce am simțit pentru ea, s-au născut o serie de melodii care au avut mare succes la public”.

Jador a lămurit și ce s-a întâmplat între el și cealaltă fostă concurentă de la emisiune, Ella. Se pare ca reproșurile constante care au venit din partea amândurora, dar mai ales din partea ei, au dus la sfârșitul relației.

“În ceea ce o privește pe Ella, aici, situația a fost mai complicată, o legătură cu suișuri și coborâșuri, cu multe reproșuri și neîncredere. Din acest motiv, poate nu am rămas împreuna, dar viața merge mai departe!”, a declarat Jador.

Colaborările cu Alex Velea, Lino sau cu What’s Up l-au propulsat de-a dreptul în industria muzicii românești. Acum, tânărul cântăreț a ajuns în vizorul celor mai cunoscute personaje de la noi, care îi adoră piesele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: