Redactia.ro
Home » Știri » Adriana Bahmuțeanu îl desființează pe Jador în legătură cu celebritatea

Adriana Bahmuțeanu îl desființează pe Jador în legătură cu celebritatea

Adriana Bahmuțeanu îl desființează dur pe Jador! „Acum ești buricul pământului, dar faima nu ține la infinit”, a afirmat Adriana Bahmuțeanu.

Aceasta a urmărit emisiunea ”Puterea Dragostei” și spune că a studiat parcursul concurenților și după ieșirea din casă. Cel mai interesant caz i se pare cel al lui Jador.  Adriana Bahmuțeanu îl avertizează pe Jador în legătură cu celebritatea.

Vedeta afirmă că acesta ar putea fi un caz de studiat din punct de vedere psihologic. Banii și succesul l-au schimbat pe Jador, crede Adriana Bahmuțeanu, care este absloventă de psihologie și în prezent lucrează ca life-coach și specialist în terapie de cuplu.

”Este greu să rămâi numărul 1”

”Jador s-a ridicat foarte repede și a reușit să ajungă rapid numărul 1, ceea ce i-a făcut și pe alții din casă să încerce să-l imite, cum este cazul lui Rafaelo. Problema este ce va face de acum înainte, pentru că e mai ușor să ajungi numărul 1, mai greu e să te rămâi acolo. Ăsta e adevăratul test”, spune Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

”Acum ești buricul Pământului, dar băiatule, nu uita că faima obținută repede trece la fel de repede. Deocamdată ești pe val și ai succes la puștani. Bravo ție! Dar fii atent, faima și succesul nu vor ține la infinit”, spune Bahmu.

Provocare să cânte ”O sole mio” ca Adrian Minune

Vedeta crede că succesul lui Jador a venit înainte ca acesta să-și demonstreze talentul și că momentan nu se poate compara cu numele grele din lumea muzicală.

”Îi lansez o provocare lui Jador. Să încerce să cânte ”O sole mio”, dar nu ca Luciano Pavarotti, ci ca Adrian Minune. Sau o piesă de care nu sunt sigură că a auzit: ”Copacul” lui Aurelian Andreescu”, a încheiat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu a declarat faptul că este unul dintre urmăritorii fideli ai emisiunii ”Puterea Dragostei”, mai ales că în perioada pandemiei, timp de două luni și jumătate a avut mai mult timp să urmărească show-ul. Cei pe care i-a susținut au fost Bianca Comănici și Livian Pop, despre care a spus că au avut o relație după care s-ar putea realiza o telenovelă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini