Redactia.ro
Home » TV » Cine sunt concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 3. Surprize uriașe pentru fanii emisiunii

Cine sunt concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 3. Surprize uriașe pentru fanii emisiunii

GALERIE FOTO (15) Concurenții Puterea Dragostei sezonul 3

După ce s-a terminat sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei, Kanald a anunțat luni primii concurenții din sezonul 3. Premiera emisiunii a avut loc luni, 27 iulie, iar Cristina Dorobanțu a prezentat concurenții care vor să-și întâlnească iubirea în casa dragostei.

Cine sunt concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 3. Surprize uriașe pentru fanii emisiunii

Nici nu s-a terminat bine sezonul 2 Puterea Dragostei, că deja concurenții sezonul 3 au fost prezentați.

Cristina Mihaela Dorobanțu i-a prezentat luni pe noii concurenți din sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei.

Șapte fete și șapte băieți au ajuns în casa dragostei, show-ul fiind filmat în continuare în Istanbul, la fel ca și până acum. Fanii sunt curioși de evenimentele care vor avea loc în următorul sezon, având în vedere că primele două au venit cu o nuntă și un bebeluș în rândul foștilor concurenți.

Așadar, cele șapte fete care au intrat în casa Puterea Dragostei se numesc Mariana, Mona, Mădălina, Andrada, Alexandra, Adriana și Ale, iar băieții care vor să-și găsească jumătatea sunt David, Akebono, Mihai, George, Paul, Nicos și Cristian.

Două surori au venit să-și întâlnească dragostea

Pentru prima dată în istoria concursului, au venit pentru a-și găsi jumătatea surorile Adriana și Alexandra. Cele două sunt din Vaslui, dar locuiesc în București, iar prima l-a descris pe bărbatul perfect ca fiind înalt, brunet, frumos, în timp ce Alexandra a declarat că are o fetiță și este divorțată.

Dragul meu, abia aștept să vină momentul în care să ne cunoaștem și să fim împreună!”, i-a transmis Adriana viitorului ei iubit.

Mona este o tânără divorțată cu un copil de 8 ani, iar motivul pentru care a venit în competiția de la Kanald este acela de a-i aduce acasă copilului ei un nou tătic.

Andrada s-a descris o fire puternică, ambițioasă și orgolioasă, pregătită să lupte pentru dragostea vieții ei.

Mădălina a venit țintită să găsească un bărbat matur care să o iubească necondiționat.

Mariana a venit pregătită să-și găsească bărbatul visurilor ei la Puterea dragostei. Tânăra este din Republica Moldova și este o fire puternică și capabilă să înfrunte orice.

 

Fratele Biancăi Comănici la Puterea Dragostei, sezonul 3

Cristian Comănici speră să iasă din umbra surorii sale care a câștigat sezonul 1 și 2. Acesta spune că nu se uită la aspectul fizic al unei fete și spune că este greu de convind pe plan intelectual.

Nicos este de profesie cântăreț rap, fiind divorțat. Acesta are o poveste cutremurătoare de viață, trăind în căminul de copii de la vârsta de 12 ani.

Paul susține că nu-și dorește o fată perfectă, ci una simplă cu care să creeze o relație stabilă. De partea cealaltă, George își dorește să prindă finala show-ului matrimonial.

Mihai, este barman și locuiește de mai mulți ani în Germania, și a venit la Puterea DRagostei pentru a-și găsi viitoarea parteneră de viață.

Akebono, pe numele real Claudiu Alexandru caută o fată fidelă care să nu mintă și care să ofere respect și dragoste. David este pregătit să-și cunoască fata ideală. Aceasta trebuie să fie frumoasă, fierbinte și plină de energie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: