Redactia.ro
Home » Monden » Și-a mărit bustul, dar nu și-a pus silicoane. Care a fost metoda inovatoare la care a apelat câștigătoarea „Survivor România”. Nu a simțit deloc durere

Și-a mărit bustul, dar nu și-a pus silicoane. Care a fost metoda inovatoare la care a apelat câștigătoarea „Survivor România”. Nu a simțit deloc durere

GALERIE FOTO (2) ELENA IONESCU

Viața câștigătoarei concursului Survivor România s-a schimbat radical. Elena Ionescu se bucură de un succes radiant pe plan profesional, dar și pe plan personal. Vedeta și-a făcut unele schimbări vizibile de care fanii au rămas șocați.

Și-a mărit bustul, dar nu și-a pus silicoane. Care a fost metoda inovatoare la care a apelat câștigătoarea „Survivor România”. Nu a simțit deloc durere

După ce a câștigat competiția la Survivor România, Elena Ionescu a plecat acasă cu suma de 250.000 de lei, iar de atunci lucrurile au evoluat în viața artistei. Aceasta a semnat recent cu Antena 1 și va apărea în show-ul cu mămici vedete «Mămici cu lipici», alături de fiul ei, Răzvan.

Elena, în vârstă de 32 de ani a continuat să-și surprindă fanii. Artista va apărea în fața publicului cu un bust generos, după ce a apelat la o intervenție chirurgicală. Trebuie menționat faptul că Elena nu și-a pus silicoane, ci a ales o cale mult mai simplă.

Se pare că aceasta este foarte mulțumită de rezultate, mai ales că nu a avut parte de dureri iar perioada de recuperare a fost foarte scurtă.

A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o pentru mine, după o naştere, când sânii nu mai au acelaşi tonus ca înainte. Mă simt foarte bine, sunt foarte mulţumită şi mi-am recăpătat încrederea în mine. Mi-a dat mult curaj inclusiv cu felul în care am aflat despre această intervenţie şi m-am simţit foarte bine, nu am avut nici un fel de durere sau recuperare. Am să le arăt tuturor care e starea mea după această intervenţie în următoarea perioadă, mai ales că încep un nou show de televiziune, „Mămici de pitici cu lipici” la Antena 1, a spus Elena.

La ce metodă a apelat Elena Ionescu?

Conform Viva.ro, fosta solistă de la Mandinga a ales să facă o operație de augmentare mamară cu grăsime proprie. Medicul care s-a ocupat de acest lucru a explicat ce înseamnă mai exact această intervenție.

Operaţia de augumentare mamară cu grăsime proprie se desfăşoară în două etape: recoltarea grăsimii şi filtrarea ei şi apoi injectarea grăsimii în sâni. Perioada de recuperare e relativ scurtă, uşor de dus, neimplicând traume asupra muşchiului pectoral, vindecare rapidă, în câteva zile poate conduce maşina, a doua zi poate ieşi şi la plimbare, a declarat doctorul.

Elena Ionescu are un băiețel de numai doi ani cu modelul Dragoș Stanciu, de care a divorțat la un  an de la căsătorie. Cu toate că este o mamă singură, Elena se poate declara o femeie și o mamă împlinită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: