Redactia.ro
Home » Monden » Elena Ionescu are numai probleme după participarea la „Survivor România”. Prin ce trece artista

Elena Ionescu are numai probleme după participarea la „Survivor România”. Prin ce trece artista

Elena Ionescu s-a îngrășat

Elena Ionescu a câștigat emisiunea „Survivor România” dar acest succes nu a venit singur, ci cu niște experiențe neplăcute. În urma competiței, cântăreața s-a ales cu câteva kilograme în plus și mai mult, nu a mai avut ciclul menstrual de patru luni.

Elena Ionescu, consecințe negative după participarea la „Survivor România”

Experiența de la Survivor a fost una presărată și cu bune și cu rele pentru cântăreață. Deși a reușit să învingă în competiție, artista a plătit un preț mare pentru acest succes.

Astfel, ea s-a îngrășat în aceste luni în care a participat la concurs, iar explicația pe care a dat-o Elena Ionescu este că a suferit o dereglare hormonală. Din cauza acesteia, artista a luat câteva kilograme în plus din cauza hormonilor. De asemenea, ea a spus că este o problemă pe care o întâmpină frecvent cei care participă la competiții de acest gen.

Am văzut că foarte mulți v-ați mirat că m-am îngrășat la Survivor. Ei, bine, să știți că nu e din pricina mâncării. Este vorba de o problemă hormonală care se întâmplă, am înțeles eu, frecvent, celor care merg în astfel de competiții, chiar și la Survivor. Este o dereglare pe care nu pot s-o gestionezi… Atunci când corupul nu mai mănâncă foarte mult timp și câștigă niște recompense ca cele pe care le câștigam noi, evident că existau niște șocuri pe care noi le dădeam organismului”, a spus Elena Ionescu.

Cântăreața Elena Ionescu nu a mai avut menstruație de patru luni

Din aceeași cauză cântăreața nu a mai avut menstruație de patru luni. Ea a spus că sigur nu sportul și efortul fizic sunt de vină, pentru că ea este obișnuită cu activitatea, făcând exerciții chiar și în timpul sarcinii.

Tot din această problemă nu am mai avut ”perioadă” (menstruație n.red.). ”Perioada” mea nu a mai venit de 4 luni de zile. E foarte greu să spun din pricina căror motive, dar probabil că toate acestea s-au cumulat, s-au adunat și s-a ajuns la aceast problemă pe care astăzi o am. Nu știu dacă știți, eu sunt foarte activă și fac sport pentru mine, în primul rând, pentru sănătate. Inclusiv când eram însărcinată cu beblușul meu făceam foarte mult sport și eram la aceleași kilograme pe care le am acum”, a dezvăluit Elena Ionescu, pe vlogul său.

Elena Ionescu a câștigat competiția „Survivor România” dar și premiul de 250.000 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: