Redactia.ro
Home » Monden » O poveste încălcită la Survivor! Elena Ionescu, relație interzisă cu Iancu Sterp?

O poveste încălcită la Survivor! Elena Ionescu, relație interzisă cu Iancu Sterp?

O poveste încălcită la Survivor! Elena Ionescu, relație interzisă cu Iancu Sterp?

La emisiunea „Survivor România” mai mult decât pe probele impuse, concurenții sunt concentrați pe dragoste. Sau cel puțin așa reiese din declarațiile concurenților, care spun că ar exista un triunghi amoros, din care fac parte Elena Ionescu, Iancu Sterp și Emy Alupei.

Triunghi amoros cu Iancu Sterp

Fratele lui Culiță Sterp, deși are doar 21 de ani, face ravagii printre domnișoarele de la emisiune. Așa se face că una dintre concurente, Emy Alupei, îi face ochi dulci, lucru observat chiar și de telespectatori.

Mai mult decât atât, și cântăreața Elena Gheorghe ar simți ceva pentru Iancu Sterp, lucru spus chiar de „rivala” sa, în cadrul testimonialelor.

A văzut Ghiță că Elena uneori se mai dă așa pe lângă Iancu, așa a perceput el situația. La un moment dat, Elena a și spus că Iancu seamănă cu un fost de al ei și de aici probabil așa a asociat treaba. Are și el filmele lui”, a comentat Emy Alupei la interviurile din cadrul Survivor România, potrivit voxbiz.ro.

O poveste încălcită la Survivor

Totuși, Elena Ionescu a ținut să clarifice faptul că între ea și Iancu nu există nicio relație, ci îl respectă pentru că este un tânăr harnic. Totuși, unii spun că Ghiță însuși este gelos pe Iancu, pentru că o place pe cântăreață.

Ea a precizat că între ei nu a existat niciun fel de relație, ci au rămas doar prieteni, la fel ca cu fiecare băiat din competiție.

Ghiță a lăsat să se înțeleagă că eu aș avea vreo simpatie pentru Iancu. Culmea, tocmai despre el a vorbit, care, dacă m-aș fi chinuit puțin, ar fi putut fi copilul. Iancu îmi este drag aici, un băiat muncitor, un băiat cu un mare caracter, cu care nu am avut niciun fel de dispută, la fel nici cu Emi, nici cu Andrei. I-am cunoscut pe toți băieții pe parcurs și am rămas prietenă cu ei, atât”, a comentat cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: