Redactia.ro
Home » TV » Cine este Elena Ionescu, concurent Survivor România 2020. Cântăreața intră în cursa pentru supraviețuire

Cine este Elena Ionescu, concurent Survivor România 2020. Cântăreața intră în cursa pentru supraviețuire

GALERIE FOTO (6) Cine este Elena Ionescu, concurent Survivor România 2020. Cântăreața intră în cursa pentru supraviețuire

Cine este Elena Ionescu, concurent Survivor România 2020. Cântăreața intră în cursa supraviețuirii. Artista Elena Ionescu va participa la reality show-ul Survivor România, după ce Ioana Filimon s-a restras din cauza unor probleme de sănătate.

Cine este Elena Ionescu, concurent Survivor România 2020. Cântăreața intră în cursa pentru supraviețuire

Elena Ionescu va merge în jungla din Republica Dominicană pentru a-și testa limitele și pentru a câștiga marele premiu al reality show-ului de supraviețuire.

Curiozitatea, o anumită doză de teribilism și dorința de a-mi testa limitele m-au determinat să întru în această încercare. Sunt optimistă și abia aștept să văd ce îmi rezervă viitorul în Republica Dominicană‘, a declarat Elena Ionescu.

Artista se pare că este oa devărată luptătoare, acesta trăind în ultima perioada momente grele. La sfârșitul verii trecute, fosta membră Mandinga, și soțul ei au hotărât să divorțeze, la un an de când au devenit părinți și la mai puțin de doi ani de la nuntă.

La scurt timp, fostul soț s-a cuplat cu fosta iubită, moment. Așadar, provocarea de la Survivor România îi va oferi Elenei un restart al vieții sale.

Elena Ionescu cântă de la o vârstă fragedă

Elena a intrat pe scena artiștilor de la vârsta de șase ani, iar între timp a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale.

Artista a absolvit Școala Populară de Artă, Secția Canto și Teatru, iar în 2006 a devenit pentru zece ani, vocea trupei Mandinga. După despărțirea de formație, aceasta și a- continua drumul spre o carieră muzicală, colaborând cu Puya și Vescan.

Citeste si:Cine este Cristina Șișcanu, concurentă Survivor România 2020. Drama trăită de soția lui Mădălin Ionescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini