Redactia.ro
Home » TV » Prima ELIMINARE Survivor 25 ianuarie 2020 – Cine este Cristina Șișcanu, concurentă Survivor România 2020. Drama trăită de soția lui Mădălin Ionescu

Prima ELIMINARE Survivor 25 ianuarie 2020 – Cine este Cristina Șișcanu, concurentă Survivor România 2020. Drama trăită de soția lui Mădălin Ionescu

GALERIE FOTO (7) Cine este Cristina Șișcanu, concurentă Survivor România 2020. Drama trăită de soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șiscanu este prima eliminata din emisiunea concurs Survivor. Conform regulilor reality show-ului, sâmbăta se reunește un consiliu de eliminare. Publicul este cel care decide cine pleaca acasa. Soția lui Mădălin Ionescu a strâns cele mai multe voturi și a plecat acasă.

Săptămâna trecută, August Viziru a plecat acasă voluntar, după ce a suferit o accidentare gravă.

Cine este Cristina Șișcanu, concurentă Survivor România 2020. Drama trăită de soția lui Mădălin Ionescu. Cristina va pleca în Republica Dominicană pentru a participa la reality show-ul Survivor România 2020.

Cine este Cristina Șișcanu, concurentă Survivor România 2020. Drama trăită de soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu s-a născut în Chișinău și va participa la reality show-ul difuzat de Kanald, Survivor România 2020. Cristina s-a făcut remarcată prima data ca reporte de televiziune, iar mai apoi ca soție lui Mădălin Ionescu, pe care l-a cunoscut în perioada în care acesta prezenta emisiunea Acces Direct.

Deși începutul poveștii lor de iubire a fost unul agitat, cei doi au luat hotărârea de a-și uni destinele în urmă cu aproape nouă ani și acum au împreună o fetiță de apropae trei ani.

Mai mult decât atât, Cristina are o relație specială cu cei doi copii ai prezentatorului tv, Filip și Ștefania.

Nimic în viaţă nu mi s-a dat uşor. Tot ce am obţinut a fost prin muncă, luptă, sacrificiu. Am suferit, am învăţat, am mers înainte. Nu m-am oprit niciodată, chiar dacă am căzut. Aşa am reuşit să îmi construiesc un psihic puternic şi un echilibru emoţional. Eu sunt «Survivor», a spus Cristina Sişcanu.

Mădălin Ionescu mesaj emoționant pentru soția sa

Mădălin Ionescu a transmis un mesaj emoționant pentru soția sa, care va pleca în Republica DOminicană.

Noul an se apropie cu pași repezi… Pentru mine și Cristina, 2020 va aduce, printre altele, o… separare. Una temporară generată de plecarea ei in Republica Dominicană pentru a participa la puternicul «Survivor», un show tv plin de experiențe la limită și cu o adrenalina care depășește in intensitate chiar și rezonanța destul de contondentă a numelui sau. Pentru prima oară vom sta departe unul de celălalt atât timp. Ne va macina un dor teribil, dar mai presus de acest sentiment, Cristina va trebui sa trăiască fără Petra, fapt care o va biciui sufletește in fiecare zi. Participarea la «Survivor» este, însă, un challenge extraodinar, un moment de testare a propriilor vulnerabilități și o oportunitate de a arata ce calitati compun profilul unui învingător. Cristina este un om de excepție, de un altruism și de o înțelepciune dincolo de cotidian și cred ca va fi unul din preferații voștri de la «Survivor», a transmis Mădălin pe rețelele de socializare.

Lista concurentilor vedeta de la Survivor Romania 2020

-Elena Ionescu
-Ruby
-Asiana Peng
-Grațiela Duban
-Cristina Șișcanu
-Bogdan Vlădău
-Augustin Viziru
-Lino Golden
-Cezar Juratoni
-Mihai Onicas

Lista concurenților necunoscuți Survivor Romania 2020

-Adriana Popescu
-Elena Karina Fetica
-Ema
-Lola
-Claudia Mirela Rostaș
-Andrei Ciobanu Remus
-Laurențiu Mihai
-Christian Ioniță
-Andi Constantin

Citeste si:Cine este Mihai Onicaș, concurent Survivor România 2020. „Noul Rădoi’ este dispus să înfrunte toate obstacolele

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: