Redactia.ro
Home » TV » Survivior România 2020. Augustin Viziru a fost nevoit să părăsească competiția

Survivior România 2020. Augustin Viziru a fost nevoit să părăsească competiția

GALERIE FOTO (5) Survivior România 2020. Augustin Viziru a fost nevoit să părăsească competiția

Survivior România 2020. Augustin Viziru a fost nevoit să părăsească competiția. Actorul Augustin Viziru a participat la reality show-ul de supraviețuire Survivor România, difuzat de Kanald, până de curând. Se pare că actorul a părăsit concursul.

Survivior România 2020. Augustin Viziru a fost nevoit să părăsească competiția

Conform Playtech.ro, Augustin Viziru a fost nevoit să părăsească competiția, din cauza unei accidentări la picior, iar medicii nu i-au mai permis acestuia să mai concureze.

În a doua zi de concurs, când echipa Faimoșilor trebuia să lupte pentru recompensă, iar Augustin a concurat cu războinicul Andi. În momentul cursei, actorul s-a accident la piciorul stâng, iar medicii au decis că acesta nu mai poate continua.

La sfârșitul zilei, vedeta a făcut o declarație,având suportul tuturor celor implicați, chiar și suportul celor din tabăra adversă.

Mulţumesc! Şi pentru cei de acasă, nu îmi cer scuze că nu e în firea mea, dar vreau să spun că îmi pare rău că nu am reuşit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta. Ştiu că sunt mulţi copii care ne urmăresc şi voiam să fiu un model pentru toţi, pentru că viaţa s-a schimbat radical în ultima vreme, pentru că îmi voi întemeia o familie nou nouţă când ajung acasă.”, a spus Augustin Viziru.

Ruby, probleme grave la Survivor România. A ajuns la spital, în toiul nopții

Bruneta s-a simțit rău în jungla Dominicană, motiv pentru care a fost dusă la medici de urgență. Se pare că medicii i-au administrat o injecție și au internat-o la spital. Bruneta a declarat că medicii nu au ce să-i facă. ”Nici la spital nu are ce sa îmi facă, nici nicăieri”.

Ruby a acuzat dureiru acerbe de stomac. Echipa Faimoșilor nu au reușit să câștige niciun meci cu echipa Războinicilor, motiv pentru care aceștia au trebuit să înnopteze afară, în ploaie și fără mâncare.

Citeste si:Cine este Nico de la Asia Express sezonul 3. Cântăreața apare în emisiune alături de fiica ei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini