Redactia.ro
Home » TV » Cine este Nico de la Asia Express sezonul 3. Cântăreața apare în emisiune alături de fiica ei

Cine este Nico de la Asia Express sezonul 3. Cântăreața apare în emisiune alături de fiica ei

GALERIE FOTO (8) Cine este Nico de la Asia Express sezonul 3. Cântăreața apare în emisiune alături de fiica ei

Cine este Nico de la Asia Express sezonul 3. Cântăreața apare în emisiune alături de fiica ei. Cântăreața Nico participă alături de fiica ei în cel de-al treilea sezon Asia Express. Artista a trecut prin momente grele.

Cine este Nico de la Asia Express sezonul 3. Cântăreața apare în emisiune alături de fiica ei

Frumoasa artistă Nico, va împlini peste câteva zile frumoasa vârstă de 50 de ani, dar cu toate acestea nimeni nu-i poate da mai mult de 40 de ani. Artista participă alături de fiica sa, Alexandra Matei, în cel de-al treilea sezon Asia Express. Experiența pentru cele două s-a încheiat deja, iar emisiunea urmează să fie difuzată în luna februarie. Vedeta a declarat că experiența Asia Express a fost una de neuitat.

E o experiență foarte grea, îmi doresc să îi pot face față fetiței mele pentru că ea este foarte curajoasă, are voință, are tot ce e nevoie pentru concursul acesta. Asia Express înseamnă extrem de multă adrenalină. Am emoții tot timpul„, a povestit Nico.

Vedetele show-ului Asia Express:

Cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra
celebrul make-up artist Alexandru
Abagiu, alături de Vlăduț Radu Nicolae
Alex Velea și Mario Fresh
Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, influencers
Florin Ristei și fratele său, Daniel
Speak și iubita lui, Ștefania
Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea
Maria Buză și Lia Bugnar
Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea

Povestea dramatică a artistei Nico

Cântăreața provine dintr-o familie simplă, cu trei frați și o copilărie frumoasă. Vedeta a început să muncească în domeniul muzicii încă de la vârsta de 16 ani și de atunci face parte din viața ei.

Nicoleta Matei colabora cu Moromeții, în momentul când băieții de la BUG Mafia i-au cerut să înregistreze o piesă cu ei, și au scos videoclipul piesei „Cine E Cu Noi”. Numele de scenă i l-a dat Tataee, pe care l-a cumpărat ulterior.

Așadar, acesta a fost începutul carierei muzicale al artistei. Însă, aceasta a avut și momente dificile în viață. Pe plan personal, Nico este nemulțumită, pentru că nu mai poate face copii. Aceasta are o fiică, Alexandra Matei, cu fostul soț, iar cu actualul soț nu are niciun copil. Dar, indiferent, de probleme artista spune că are o familie fericită.

Nu s-a mai putut… Atât a vrut Dumnezeu, să o am doar pe ea. El are un copil din prima căsătorie. Era bine să avem şi un copil al nostru, dar îi iubim la fel.

Soţul meu o iubeşte pe fetiţa mea la fel ca şi pe copilul lui şi eu la fel. Suntem OK… Dacă aşa a fost să fie… Niciodată nu trebuie să vrem mai mult. Dacă Dumnezeu aşa crede că este de cuviinţă…„, a declarat Nico .

Citeste si:Ruby, probleme grave la Survivor România. A ajuns la spital, în toiul nopții

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini