Redactia.ro
Home » TV » Cine este Mihai Onicaș, concurent Survivor România 2020. „Noul Rădoi’ este dispus să înfrunte toate obstacolele

Cine este Mihai Onicaș, concurent Survivor România 2020. „Noul Rădoi’ este dispus să înfrunte toate obstacolele

GALERIE FOTO (4) Cine este Mihai Onicaș, concurent Survivor România 2020. „Noul Rădoi' este dispus să înfrunte toate obstacolele

Cine este Mihai Onicaș, concurent Survivor România 2020. „Noul Rădoi’ este dispus să înfrunte toate obstacolele. Mihai Onicaș este fost fotbalist la FCSB, unde era unii dintre preferații lui Gigi Becali.

Cine este Mihai Onicaș, concurent Survivor România 2020. „Noul Rădoi’ este dispus să înfrunte toate obstacolele

Concurentul de la Survivor România 2020, Mihai Onicaș a jucat la Steaua București și Universitatea Cluj, acesta fiind alintat „noul Rădoi’. Omul de afaceri, Gigi Becali declara despre acesta că va deveni un fotablist de mare succes. Mentorul său a fost marele fotbalist Gheorghe Hagi, cel care l-a și învățat jocul cu balonul rotund.

Așadar, Mihai s-a hotărât să accepte provocarea Surviviro România 2020 pentru că își dorește să-și testeze limitele în jungla din Republica Dominicană.

Mihai Onicaș a fost preferatul lui Gigi Becali

Onicaș în vârstă de 29 de ani, este născut în Cluj, iar în 2007 acesta a făcut primul pas spre fotbal, mai exact a intrat în echipa FCSB. Doi ani mai târziu a apărut în prima echipă. Gigi Becali l-a promovat intens la vremea aceea și susținea că Onicaș va deveni o stea a fotbalului românesc. Însă, mijlocașul a jucat doar 20 de partide la actuala vicecampioană a României și nu l-a impresionat așa tare pe afacerist.

De asemenea, de-a lungul carierei, acesta a mai jucat la Poli Iași FCM Târgu Mureş, Unirea Urziceni, Viitorul, ASA Târgu Mureş, Olimpia Satu Mare, CSF Speranţa, U Cluj şi Arieşul Turda.

Cu toate acestea, Onicaș este pregătit pentru marea supraviețuire la Survivior România 2020.

„«Survivor România» este o oportunitate unică de a-mi testa limitele. Totul este public, la vedere şi vreau ca oamenii să mă cunoască aşa cum sunt. Îmi doresc să devin parte dintr-o echipă aşa cum eram când practicam sportul de performanţă. Vreau să văd dacă pot rezista în condiţii dificile. Nu îmi este teamă. Mă adaptez uşor atât la condiţii grele, cât şi la oameni noi. Ştiu să mă fac plăcut, să ajut. Vreau să îmi demonstrez nivelul de rezistenţă, mai ales psihică„, spune Mihai Onicaş.

Citeste si:Bogdan Vlădău, concurent Survivor 2020. Modelul își lasă acasă soția însărcinată cu primul lor copil

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: