Redactia.ro
Home » TV » Bogdan Vlădău, concurent Survivor 2020. Modelul își lasă acasă soția însărcinată cu primul lor copil

Bogdan Vlădău, concurent Survivor 2020. Modelul își lasă acasă soția însărcinată cu primul lor copil

Bogdan Vlădău, concurent Survivor 2020. Modelul își lasă acasă soția însărcinată cu primul lor copil

Bogdan Vlădău, concurent Survivor 2020. Modelul își lasă acasă soția însărcinată cu primul lor copil. Bogdan Vlădău este unul dintre participanții la realitu show-ul Survivor, unde își va pune în evidență calitățile sale fizice.

Bogdan Vlădău, concurent Survivor 2020. Modelul își lasă acasă soția însărcinată cu primul lor copil

Bogdan Vlădău, în vârstă de 40 de ani și-a început cariera în 1999, ca model, lucrând de-a lungul anilor cu marii designeri români, de la Doina Levintz până la Răzvan Ciobanu și Cătălin Botezatu. În anul 2001 a participat la show-ul Vara Ispitelor, moment în care acesta a intrat în atenția publicului.

Vlădău a apărut și în emisiunea difuzată de Kanald, „Bravo, ai stil, unde a fost membru al „Brigăzii sexy, alături de bunul său prieten, Victor Slav.

Bogdan Vlădău va avea primul copil cu Gina Chirilă

Vedeta nu se teme de experiența de la Survivor România 2020 și susține cu fermitate că cea mai mare provocare pentru el va fi dorul de soția sa, care este însărcinată cu primul lor copil.

Sunt conştient că voi trece prin nişte situaţii dificile, dar am un psihic puternic, echilibrat şi mă adaptez destul de uşor la orice situaţie. Am început să mă pregătesc sufleteşte, pentru că îmi va lipsi foarte mult soţia mea, cred că aceasta va fi cea mai grea încercare pentru mine. Va trebui să o gestionez pentru că obiectivul meu este să câştig această competiţie‘, a spus Bogdan Vlădău.

Bogdan este împreună cu modelul Gina Chirilă de șase ani, s-au căsătorit civil în urmă cu doi ani, iar ceremonia religioasă a avut loc în toamna lui 2018. De sărbători, modelul a primit cea mai frumoasă veste din viața lui. Va deveni peste cinci luni, tatăl unei fetițe. Gina Chirilă, soția sa, este însărcinată în luna a patra.

Lista concurentilor vedeta de la Survivor Romania 2020

-Elena Ionescu
-Ruby
-Asiana Peng
-Grațiela Duban
-Cristina Șișcanu
-Bogdan Vlădău
-Augustin Viziru
-Lino Golden
-Cezar Juratoni
-Mihai Onicas

Lista concurenților necunoscuți Survivor Romania 2020

-Adriana Popescu
-Elena Karina Fetica
-Ema
-Lola
-Claudia Mirela Rostaș
-Andrei Ciobanu Remus
-Laurențiu Mihai
-Christian Ioniță
-Andi Constantin

Citeste si:Ce mai face Costi Ioniță și cum arată. Artistul s-a transformat total

Loading...