Redactia.ro
Home » Monden » Cum o cheamă, de fapt, pe Cristina ICH? Iubita lui Alexandru Piţurcă şi-a ascuns numele real

Cum o cheamă, de fapt, pe Cristina ICH? Iubita lui Alexandru Piţurcă şi-a ascuns numele real

Cristina Ich

Christina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România. Ea a devenit faimoasă după mai multe colaborări cu vloggerul Bromania. Datorită frumuseții sale, ea a rămas în atenție publicului, care o cunoaște sub numele de Cristina Ich, dar acesta nu este numele din buletin al vedetei.

Cum o cheamă, de fapt, pe Cristina Ich

Chiar dacă sub această titulatură o cunoaștem cei mai mulți dintre noi, numele real al frumoasei moldovence care a primit supranumele de Angelina Jolie de România, este altul. Numele Ich este unul „de scenă” am putea spune, pentru că pe vedetă o cheamă, de fapt, Cristina Micu.

Cristina Micu s-a mutat în București din Republica Moldova și nu a durat mult până să devină faimoasă. Ea a început să colaboreze cu Bromania, dar chiar și înainte avea o mulțime de urmăritori pe Instagram. Deși frumuseștea este cea care i-a adus faima și toate proiectele, sunt mulți care cred că înfățișarea vedetei este, de fapt, datorată unui chirug estetician.

Cristina Ich a susținut în repetate rânduri că acest lucru nu este adevărat și a publicat mai multe fotografii de când era mică, pentru a demonstra că așa arăta ea, în realitate, încă de când avea doar câțiva ani. Totuși, unii medici esteticieni cred că vedeta a apelat la un specialist pentru a-și schimba aspectul, cel puțin în ceea ce privește buzele.

Cristina Ich are o relație cu Alex Pițurcă

Cristina Ich este cu fiul lui Victor Pițurcă, Alex Pițurcă. Cei doi au avut o relație tumultuoasă și au existat mai multe suspiciuni de infidelitate, atât din partea ei, cât și a lui.

„Mi-a zis mama că la TV e discutat subiectul cu înșelatul. În afară că îmi iubesc bărbatul foarte mult, asta pentru ce se discută pe la televizor. Am doi bărbați în viața mea. Îl am și pe Noah în viața mea. Dacă un bărbat se îndrăgostește de altă femeie, ușa este deschisă. Nu suntem de neînlocuit și nu suntem stăpâni pe viața cuiva. Compromisurile și efortul de a rămâne cu cineva nemaiexistând dragoste sunt o pierdere de timp. Nu e cazul la noi. Nu înțeleg de ce sunteți așa afectate. Nu e ca și cum, dacă ar fi făcut-o, v-a înșelat pe voi”, a spus Cristina Ich.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: