Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ich și Alex Pițurcă Jr. și-au botezat fiul. Ce ținută extravagantă a purtat tânăra mămică GALERIE FOTO

Cristina Ich și Alex Pițurcă Jr. și-au botezat fiul. Ce ținută extravagantă a purtat tânăra mămică GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (10) botez fiu cristina ich

Emoții nemărginite pentru Cristina Ich și Alex Pițurcă Jr. Sâmbătă, într-un cadru de poveste, cei doi și-au botezat fiul. Iată, așadar, cine a participat la eveniment, ce ținute au purtat și cu ce preparate alese s-au delectat.

Cristina Ich și Alex Pițurcă Jr. și-au botezat fiul

În plină pandemie de coronavirus, Cristina Ich și Alex Pițurcă Jr. și-au botezat fiul. Evenimentul a fost unul restrâns și a adunat la un loc doar 50 de persoane, maximul admis de autorități în cazul evenimentelor private în această perioadă.

Într-un cadru de vis, la Palatul Mogoșoaia, Cristina Ich și-a întâmpinat oaspeții cu bucate alese și muzică de calitate. „E botezul fiului nostru. Sunt emoționată. N-am vrut să spun, dar asta se petrece acum”, a spus Cristina ICH.
Cât despre nașii copilului, Cristina Ich și Alex Pițurcă Jr. i-au ales pe designerul Ana Radu și soțul ei, Alex Gavriluț.

Pentru acest eveniment, focoasa brunetă a ales să poarte o ținută all-white, vaporoasă, de vară. Cu părul coafat în bucle lejere și un machiaj bine ales, Cristina Ich a fost în centrul atenției.

 

Cei doi au devenit părinți în octombrie 2019

Amintim că Noah a venit pe lume pe 25 octombrie, într-un spital din Capitală. Micuțul este primul copil al cuplului. Cristina Ich și Alex Pițurcă Jr. nu sunt căsătoriți în prezent, însă au în plan. Relația lor a fost, în ultimul an, destul de controversată, bruneta anunțând de câteva ori în social media că s-a despărțit de tatăl copilului ei. Dar iată că în prezent sunt împreună și se bucură de rodul iubirii lor, micuțul Noah, în vârstă acum de 9 luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: