Redactia.ro
Home » Sport » Pe ce a cheltuit Simona Halep o avere!

Pe ce a cheltuit Simona Halep o avere!

simona halep, probleme de sanatate, bani câștigați

Se știe că Simona Halep adoră mașinile, și are în garaj o adevărată colecție. Acum, a dat o avere pe un bolid de lux.

Cea mai bună jucătoare de tenis din România a dat 150.000 de euro pentru un Porsche Taycan, o mașină electrică. În ultima vreme din ce în ce mai mulți sportivi au optat pentru tipul acesta de mașini. În acest moment, modelul ales de Halep este cel mai scump de pe piață.
Specificațiile mașinii sunt:
-Autonomie: 450 de kilometri;
-625 de cai-putere și 850 Nm;
-Atinge 100 km/h în 3.2 secunde;
-Baterie de 94.3 kWh

Colecția de mașini a Simonei Halep

Sportiva mai are în garaj câteva mașini superbe. Printre acestea se numără un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera, un SUV Range Rover, un Mercedes-Benz SL63 AMG Cabrio, Mercedes-Benz GLE 450 AMG și un Mercedes-Benz CLS AMG. De asemenea Halep are și o colecție impresionantă de ceasuri. Are și de unde, pentru că doar anul trecut a câștigat o avere din tenis. Potrivit celor de la Forbes, în perioada iunie 2019 – iunie 2020, Halep a adunat 10,9 milioane dolari. 6,9 milioane dolari sunt premiile adunate de la turnee. Restul sunt bani din contractele de publicitate. Potrivit site-ului oficial al WTA, Simona a câştigat, în carieră, doar din tenis peste 35,1 milioane de dolari. Cifrele reale sunt mult mai mari, ținând cont de contractele de publicitate dar și de afacerile pe care aceasta le deține.

Halep a dat în judecată Guvernul României

Mai multe personalități din lumea tenisului au dat în judecată Guvernul României. Ion Țiriac, Ilie Năstase, Simona Halep și Horia Tecău sunt cei care au luat atitudine. S-a ajuns la așa ceva după ce s-a interzis desfășurarea turneului organizat anual la Arenele BNR. Motivul este pandemia de COVID – 19. Dezvăluirea a fost făcută de Ion Țiriac, pentru GSP.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: