Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, despre nunta verișoarei sale! “Informații eronate”

Simona Halep, despre nunta verișoarei sale! “Informații eronate”

simona halep, comunicat, nunta verisoara

Simona Halep a reacționat, după articolele apărute în presă în urmă cu aproape două săptămâni. Jucătoarea de tenis neagă faptul că ar fi participat la nunta verișoarei sale.

La sfârșitul lunii iulie, una dintre verișoarele Simonei Halep s-a măritat. Petrecerea la care au fost invitate foarte multe persoane a avut loc la o terasă de fițe din Constanța. Evenimentul la care s-a spus că ar fi participat și campioana de la Wimbledon a fost întrerupt de poliție. Au fost împărțite amezi și au fost făcute dosare penale petrecăreților. Apoi invitații au fost rugați să plece acasă. La momentul respectiv, patronul localului a declarat că la eveniment a fost și Simona Halep, dar aceasta ar fi stat foarte puțin. Acum, jucătoarea de tenis a vorbit pentru prima dată despre acest subiect.

Comunicat de presă – Informații eronate apărute în presă

Vă prezentăm mai jos comunicatul de presă remis de echipa jucătoarei de tenis.

“În vederea evitării dezinformării opiniei publice, dorim să atragem atenția asupra apariției, într-un articol de presă, a unei informații neadevărate în legatură cu Simona Halep.
În finalul materialului publicat pe blogul personal în data de 11 august (i.e. Americanii te omoară cu zile), domnul Cristian Geambașu menționează: „….ar fi fost foarte bine ca Simona să nu fi participat nici la acea nuntă machedonească unde participanții s-au apropiat de numărul celor de la US Open.” Față de această informație eronată, reafirmăm și pe această cale faptul că Simona Halep nu a participat la evenimentul menționat și nici la un alt eveniment de acest tip.
Date fiind poziția constantă a Simonei Halep în toată această perioadă grea în sensul respectării cu strictețe a recomandărilor și eforturilor autorităților de combatere a COVID-19, susținerea morală și financiară acordată pentru sprijinirea tuturor acestor eforturi precum și poziția sa de persoană publică și reper moral pentru o pătura socială largă, facem apel la presă să dea dovadă de responsabilitate și să verifice temeinic informațiile utilizate înainte de a fi propagate în spațiul public. Furnizarea unor asemenea informații este de natură să creeze prejudicii importante atât Simonei Halep, față de angajamentele sale sociale și contractuale, cât și societății în general.
Echipa Simona Halep”

Loading...