Redactia.ro
Home » Sport » Nuntă întreruptă de poliție în familia Simonei Halep! Sportiva prezentă la eveniment

Nuntă întreruptă de poliție în familia Simonei Halep! Sportiva prezentă la eveniment

simona halep, poliție, nunta oprita

Un eveniment special în familia Simonei Halep s-a terminat cu dosare penale. Mai exact, nunta verisoarei sportivei a fost întreruptă de polițiști. Simona Halep a fost și ea prezentă la eveniment.

Sâmbătă seara, una dintre verișoarele Simonei Halep s-a măritat. Petrecerea a avut loc la terasa restaurantului Colonadelor. Fiind o tersasă destul de mare, numărul invitaților a fost de aproximativ 200 de persoane. Când petrecerea era în toi, poliția a opriti totul, după un apel la 112. Au fost împărțite amezi și au fost făcute dosare penale petrecăreților. Apoi invitații au fost rugați să plece acasă.

„Am avut o nuntă mai măricică, vreo 200 de persoane. Terasa are 600 de locuri, poliţia şi 122 de jandarmi, nu dă voie intre decât 50 de persoane”, a spus Nicu Terzi, patronul restaurantului Colonadelor, pentru Replica.

Simona Halep a fost și ea prezentă la eveniment, a declarat patronul terasei, dar a plecat după foarte puțin timp.

Organizatorii și patronul s-au ales cu dosare penale

Polițiștii care au ajuns la fața locului au descoperit că nu au fost respectatele normele prevăzute în Legea 55/2020. Mai exact, mesele din local nu erau așezate la 2 metri distanță, iar numărul de invitați depășea 50 de persoane. După acest incident s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conform art. 352 din Codul Penal.

Simona Halep a făcut anunțul!

Românca a decis să nu participe la primul turneu al anului, cel de la Palermo.

“Având în vedere recenta creștere a cazurilor de COVID-19 din România și teama de calătorii internaționale cu avionul în această perioadă, am luat dificila decizie de mă retrage de la turneul de la Palermo. Vreau să mulțumesc directorului terenului și ministrului Sănătății din Italia pentru eforturile făcute pentru mine și sper ca turneul să fie un succes”, a scris Halep pe contul său.

Oliviero Palma, directorul turneului a fost dezamăgit când a aflat. Acesta făcuse eforturi suplimentare pentru ca românca să poată juca în Sicilia. Italia a impus carantina de 14 zile pentru persoanele sosite din România, dar Palma ceruse o derogare specială pentru ca Simona Halep să poată juca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: