Redactia.ro
Home » Sport » Cu cine joacă Simona Halep în turul 2 la Praga și cine transmite la TV partida

Cu cine joacă Simona Halep în turul 2 la Praga și cine transmite la TV partida

simona halep, ana bogdan, Patricia Tig , Ronald Garros

Simona Halep s-a calificat fără prea multe probleme în turul doi al turneului de la Praga. “A fost greu să-mi găsesc pașii, am obosit după primele două seturi”, a declarat Halep, care a jucat primul meci oficial după aproape 5 luni de pauză.

Simona Halep a avut nevoie de trei seturi 6-1, 1-6, 7-6(3), pentru a trece de Polona Hercog în primul tur la Praga. După această victorie, românca merge în optimile de finală unde joi o va întâlni pe cehoaica, Barbora Krejcikova. Meciul va fi transmis de Digi Sport. Simona Halep a jucat ieri pentru prima dată la un turneu oficial după o pauză de aproape 5 luni. După partidă, campioana de la Wimbledon a recunoscut faptul că revenirea pe terenul de tenis este destul de dificilă.

”A fost greu să-mi găsesc pașii, am obosit după primele două seturi, dar e ceva normal. N-am mai jucat un meci oficial de foarte mult timp și mă așteptam să am dificultăți. Sper să mai pot să merg mâine dimineață sunt foarte obosită și am dureri peste tot. E un lucru normal”, a declarat Simona, la Digi Sport, după meci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

The first match after a long break due to the pandemic❤️ Simona Halep – Polona Hercog : 6-1 ; 1-6 ; 7-6🔥❤️

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahallep) pe

Halep a jucat o singură dată cu Krejcikova

Simona Halep și Barbora Krejcikova s-au întâlnit o singură dată pe terenul de tenis. În 2016, la turneul de la București, atunci când constănțeanca s-a impus.

„O cunosc foarte bine și am avut ocazia să o urmăresc de foarte multe ori la turnee. Este o jucătoare cu un meci foarte solid, drept, plat. Va fi dificil, dar sunt încrezătoare, îmi doresc să fiu din nou pe teren aptă 100% de joc și să câștig”, a declarat Simona.

În primul tur de la Praga, Krejcikova a eliminat-o pe Patricia Țig (26 de ani, 86 WTA), scor 6-4, 6-3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: