Redactia.ro
Home » Sport » Pilotului de MotoGP, Miguel Oliveira și sora sa vitregă au anunțat când are loc nunta

Pilotului de MotoGP, Miguel Oliveira și sora sa vitregă au anunțat când are loc nunta

GALERIE FOTO (5) MotoGP, Miguel Oliveira, nunta

Starul din MotoGP, Miguel Oliveira a făcut publică relația pe care o are de 11 ani cu sora sa vitregă. Iubita portughezului a anunțat că în curând va urma nunta.

Miguel Oliveira (25 de ani) și Andreia Pimenta au o relație de ani buni. Chiar dacă apropiații bănuiau, că între cei doi ar fi ceva, niciodată aceștia nu au vrut să facă public vreun amănunt. De curând, motociclistul a decis să vorbească și să povestească cum stau lucrurile. Miguel și Andreia se cunosc de când aveau 13 ani. În anul 2003, portughezul a decis să locuiască cu tatăl său după divorțul părinților. După un timp, tatăl lui Miguel s-a căsătorit cu o femeie care avea doi copii. Cei doi frați vitregi s-au înțeles bine încă de la început și o dată cu trecerea anilor relația lor a devenit din ce în ce mai solidă. Abia în anul 2017, au decis să-și anunțe familia despre relația lor secretă, deși se pare că cei mai mulți bănuiau cum stau lucrurile. Au mai fost nevoie apoi de încă doi ani, pentru ca cei doi îndrăgositți să-și facă relația publică.

Când va avea loc nunta

Anul trecut tinerii au decis să-și facă relația publică.

”Astăzi, într-un moment foarte important în viețile noastre, am îngenuncheat în fața ei. Da, a fost o modalitate antică să o cer, iar ea a spus că da”, scria pilotul pe instagram

Iubita pilotului de MotoGP a fost cea care a anunțat pe rețelele de socializare că se vor căsători în curând. Au decis ca marele eveniment să aibă loc în 2021.

„Sunt fericit că băiatul meu se căsătorește cu femeia vieții lui”, a declarat tatăl pilotului, potrivit Marca.

În urmă cu o săptămână, Miguel a câștigat al Marele Premiu al landului Steiermark (Styria), pe circuitul de la Spielberg și a devenit primul pilot portughez care reușește să se impună într-o cursă la un asemenea nivel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: