Redactia.ro
Home » Sport » Hamilton, victorie în Marele Premiu al Stiriei! Piloții de la Ferrari s-au lovit din nou între ei

Hamilton, victorie în Marele Premiu al Stiriei! Piloții de la Ferrari s-au lovit din nou între ei

Formula 1, Lewis Hamilton, Ferrari

Campionul mondial Lewis Hamilton a câștigat a doua cursă a sezonului, Marele Premiu al Stiriei. După această cursă se pare că în tabăra celor de la Ferrari sunt ceva probleme.

Lewis Hamilton a pornit din pole-position, și a câștigat fără probleme. Britanicul a ajuns la 85 de curse câștigate în carieră. Locul secund a fost ocupat de celalalt pilot de la Mercedes, Valtteri Bottas. Pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat Max Verstappen, de la Red Bull. În schimb în tabăra celor de la Ferrari a fost o adevărată nebunie. Chiar după start, Leclerc l-a lovit pe Vettel și l-a scos din cursă. În turul cinci, Leclerc a intrat la boxe și nu a mai terminat cursa mașina sa fiind avariată.

Vettel scos din sărite de colegul său

Nu este pentru prima dată când cei doi piloți ai echipei Ferrari se lovesc între ei. S-a întâmplat și anul trecut în Marele Premiu al Braziliei. Atunci, Vattel a vrut să se bage în fața colegului său. Rezultatul… amândoi au părăsit cursa după ce s-au ciocnit.

„Mă luptam cu alte două mașini în virajul 3, Leclerc a intrat pe trasa interioară, iar eu am încercat să închid spațiul, evident. Nu mă așteptam să apară el și să simt ceva acolo, nu era loc, așa că a urmat o coliziune. E mare păcat. Nu am putut să fac nimic. Și e păcat că nu am reușit să profităm de bonusul pe care îl aveam, de a rula pe aceeași trasă, cu noile update-uri. Am simțit mașina bine vineri, iar apoi sâmbătă, în calificări, noi am luat o direcție greșită. Aș fi vrut să încerc în cursă update-urile”, a declarat Vettel nervos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: