Redactia.ro
Home » Sport » Starea lui Gică Popescu s-a înrăutățit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Ce s-a văzut la ultimele analize

Starea lui Gică Popescu s-a înrăutățit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Ce s-a văzut la ultimele analize

Starea lui Gică Popescu s-a înrăutățit

Fostul fotbalist Gică Popescu se află în spital după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, iar rezultatele nu sunt tocmai bune.

Potrivit acestuia, din cauza virusului, organismul lui a dezvoltat o pneumonie gravă, motiv pentru care va rămâne în continuare în spital.

Starea lui Gică Popescu s-a înrăutățit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Ce s-a văzut la ultimele analize

Gică Popescu, în vârstă de 53 de ani a fost depistat cu noul coronavirus în urmă cu o săptămână, iar medicii i-au dat o veste proastă.

Din cauza virusului, organismul său a dezvoltat o pneumonie, motiv pentru care l-au anunțat că va mai rămâne în spital pentru a-l monitoriza. În urma unei tomografii computerizate, la nivelul plămânilor, s-a descoperit că plămânii nu sunt sănătoși.

Inițial, starea lui Gică Popescu a fost una bună la început, dar ceea ce a urmat denotă faptul că virusul poate afecta într-un timp foarte scurt organismul uman, iar lucrurile se pot schimba foarte repede.

Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul. Mă testasem de multe ori până atunci. De data asta am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. M-am dus și la Matei Balș pentru investigații suplimentare. Ce a urmat? Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse … După cum vezi, mai tușesc și acum, când vorbesc cu voi”, a declarat Gică Popescu pentru Gazeta.

Ce tratament a primit Gică Popescu

După ce a aflat că este infectat cu COVID-19, fostul fotbalist se aștepta ca după șase zile să fie externat din spital, dar având în vedere că starea sa de sănătate s-a înrăutățit, acesta va mai petrece câteva zile în spital.

În tot acest timp, a urmat un tratament, dar nu a avut nevoie de supraveghere la terapie intensivă. Astfel, medicamentul presicris a fost Remdesivir. Oficialul echipei de la Constanța, nu știe de unde a putut contacta virusul, având în vedere că a respectat toate măsurile de distanțare socială.

Nimeni din familia mea nu a dezvoltat vreun simptom până acum. Soția, care oricum trebuie să stea izolată 14 zile, n-a acuzat nimic până acum, dar astăzi i-am zis să meargă să fac testul, mai ales că au trecut atâtea zile, a trecut și perioada de incubație„,a mai spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: