Redactia.ro
Home » Știri » Gică Popescu are coronavirus. Cum se simte fostul internațional

Gică Popescu are coronavirus. Cum se simte fostul internațional

Gică Popescu

Gică Popescu a fost confirmat cu noul coronavirus. În vârstă de 52 de ani, președintele clubului FC Viitorul a fost testat pozitiv cu COVID-19, potrivit unui anunț făcut chiar de club. Iată cum se simte acum!

Gică Popescu, confirmat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a fostului sportiv

Fostul internațional Gică Popescu are coronavirus. Acesta a decis să se testeze singur pentru această infecție, iar rezultatul s-a dovedit a fi unul pozitiv.

Totuși, Gică Popescu nu are simptome, chiar dacă este infectat. Clubul a anunțat pe site-ul oficial că în continuare se așteaptă un răspuns la cei organele abilitate, adică cei de la Direcția de Sănătate Publică.

„FC Viitorul Constanța anunță că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de președintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost pozitiv.

Contrar acestui rezultat, președintele clubului nostru nu prezintă niciun fel de simptome. În continuare se va aștepta un răspuns al DSP București pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situații”, a transmis clubul pe site-ul propriu.

Ce se întâmplă acum cu Viitorul Constanța, după ce Gică Popescu a fost confirmat cu coronavirus

Clubul Fc Viitorul Constanța a ținut să precizeze că din moment ce testul a fost efectuat separat față de echipă, toți membrii staffului și jucătorii se pregătesc în condiții normale pentru meciul ce va urma, cel cu Universitatea Craiova.

„Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiții normale”, au transmis cei de la FC Viitorul Constanța.

Astfel, programul echipei lui Gheorghe Hagi nu a fost dat peste cap, deocamdată, dar există, totuși, o șansă destul de mare ca tot lotul echipei să refacă testul, pentru a vedea dacă vreunul dintre ei este infectat cu coronavirus, după aflarea veștii că Gică Popescu a contractat acest virus.

Urmărește-ne și pe Youtube:

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: