Redactia.ro
Home » Sport » Gică Popescu răspunde acuzațiilor! “Neșansa a făcut să plecăm învinși de la Ploiești”

Gică Popescu răspunde acuzațiilor! “Neșansa a făcut să plecăm învinși de la Ploiești”

gica popescu, Chindia, FC Viitorul,

Meciul câștigat de Chindia Târgoviște în fața celor de la Viitorul a stârnit un val de reacții. Gică Popescu le-a răspuns celor care consideră că echipa lui Hagi nu și-a apărat corect șansele.

Chindia a câștigat 2-1, meciul cu Viitorul, iar rezultatul a stârnit ceva agitație printre echipele care luptă la retrogradare. Gică Popescu le-a răspuns celor care susțin că Viitorul nu și-ar fi apărat corect șansele.

“Există o luptă strânsă pentru rămânerea în Liga 1, echipele doresc să câștige fiecare meci și, totodată, și-ar dori să fie ajutate și de rezultatele celorlalte contracandidate. Nici nouă nu ne-au convenit unele rezultate din acest sezon, însă nu am făcut nici un comentariu public. Suntem destul de afectați de înfrângerea din meciul cu Chindia și doar neșansa a făcut să plecăm învinși de la Ploiești”, a spus, Popescu, pentru site-ul oficial al Viitorului.

Poli Iași și Dinamo fac acuzații

În comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului a fost publicată și statistica instant a meciului dintre Chindia și Viitorul.

Posesie: 64% FC Viitorul vs. 36% Chindia Târgoviște
Duel: 54% FC Viitorul Constanța vs. 46% Chindia Târgoviște
Atacuri: 107 (8 atacuri rapide, 89 atacuri poziționale, 10 faze fixe) – FC Viitorul Constanța vs. 74 (19 atacuri rapide, 50 atacuri poziționale, 5 faze fixe) – Chindia Târgoviște
Pase / reușite: 607/514 (85%) – FC Viitorul Constanța vs. 274 /197 (72%) – Chindia Târgoviște
Pase în careu / bune: 41/13 – FC Viitorul Constanța vs. 19/4 – Chindia Târgoviște
Șuturi / pe poartă: 16/5 – FC Viitorul Constanța vs. 7/3 – Chindia Târgoviște

Primul care a a postat un comentariu a fost președintele celor de la Poli Iași. Ciprian Paraschiv a spus voalat că după părerea sa Viitorul nu și-a apărat corect șansele. Acesta a publicat un citat dintr-o operă a lui Mihai Eminescu.

“’Măşti râzânde, puse bine pe-un caracter inimic.’ C-așa-i în fotbal”, a scris Paraschiv, pe contul său de socializare.

Și fanii clubului Dinamo s-au sesizat. Au postat și eu un mesaj pe pagina de facebook.

“N-AVEM COVID, dar cine dezinfectează fotbalul românesc de virusul OMENIEI? Cu mare întârziere, jucătorii noștri au primit rezultatele testului medical – NEGATIV! Dar ce ne facem cu virusul din fotbal, de care nu mai scăpăm odată și care pare să aibă VIITORUL asigurat? De pandemie va scăpa până la urmă omenirea, dar ”omenia” pare a fi boală lungă…”, este o parte din postarea publicată pe contul oficial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: