Redactia.ro
Home » Sport » Scandal după meciul Chindia – Viitorul 2-1! Moldovenii de la Poli Iași cred că a fost blat

Scandal după meciul Chindia – Viitorul 2-1! Moldovenii de la Poli Iași cred că a fost blat

FC Viitorul, ciprian paraschiv, Gheorghe Hagi, Chindia,

Echipa din Târgoviște a reușit surpriza. A trecut cu 2-1 de Viitorul. Oficialii clubului Poli Iași au acuzat voalat că ar fi fost blat. În urma acestui rezultat, Chindia a urcat pe locul 5 în play-out.

Chindia – Viitorul s-a terminat 2-1, astfel Poli Iași echipa antrenată de Mircea Rednic a ajuns pe poziția a șaptea, retrogradabilă. După meci, Ciprian Paraschiv, președintele moldovenilor a fost furios și a postat un mesaj cu subânțeles.

“’Măşti râzânde, puse bine pe-un caracter inimic.’ C-așa-i în fotbal”, a scris Paraschiv, pe contul său de socializare.

Gheorghe Hagi caută explicații

După înfrângerea suferită ieri, Gheorghe Hagi caută explicații dar și soluții. Chiar dacă a pierdut, Viitorul este încă lider în play-out.

”Am încercat să jucăm fotbal. Am început, din păcate, destul de moale. Am fost mai puțin inspirați în careu. Știam că ei au un atac bun, o echipă foarte bine organizată. O echipă care șutează foarte mult la poartă. Jocul nostru nu a fost atât de elaborat. Am întâlnit o echipă mult mai odihnită. Noi dăm prioritate tinerilor, jucătorii nu se nasc mari, devin mari în timp”, a spus Gheorghe Hagi, după meciului de la Ploiești.

Etapa următoarea, formația lui e Gheorghe Hagi o va întâlni pe Hermannstadt.

Viorel Moldovan rămâne la Chindia Târgoviște

Antrenorul echipei din Târgoviște a declarat după victoria în fața celor de la Viitorul că va semna o prelungire de contract. Dar numai până la finalul acestui campionat.

”Până la final, trebuie să fac tot posibilul să salvez echipa. Apoi rămâne de văzut. Ca și la celelalte echipe, multe contracte expiră în iunie. Voi semna actul adițional de prelungire până la final de sezon. Nu are rost să discut acum viitorul meu, pentru că sincer nu știu ce se va întâmpla”, a declarat fortul internațional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: