Redactia.ro
Home » Sport » Gheorghe Hagi, interviu în presa scoțiană!”Nu vorbim despre viitor”

Gheorghe Hagi, interviu în presa scoțiană!”Nu vorbim despre viitor”

Gheorghe Hagi, interviu în presa scoțiană

Gheorghe Hagi a vorbit în presa din Scoția despre mutarea fiului său la Rangers. “Regele” a povesti și despre cum a fost chemat fiul său de antrenorul Steven Gerrard pentru o discuție.

Ianis Hagi i-a impresionat pe scoțieni după primele meciuri jucate. Atât presa cât și suporterii îl laudă fără încetare. Deocamdată însă cei de la Glasgow Rangers nu au decis dacă îl vor transfera definitiv la vară pe român.

„Este o oportunitate grozavă pentru Ianis, fiindcă este un club cu o mentalitate de învingător. Desigur, Ianis are foarte multe de învăţat de la acest club de tradiţie şi sunt sigur foarte sigur că va deveni mult mai bun, deoarece îşi va dezvolta şi mai mult mentalitatea şi spiritul. Din ce ştiu, Steven Gerrard l-a chemat şi a stat de vorbă cu el. Este încă devreme să vorbim despre ce se va întâmpla la final de sezon. Clubul trebuie să dea un răspuns. Atmosfera, stadionul, suporterii, toate sunt fanastice. Orice jucător şi-ar dori aşa ceva”, a declarat Hagi.

Gheorghe Hagi a vorbit și despre calitățile fiului său

Gheorghe Hagi i-a făcut o caracterizare fiului său.

„Ianis este Ianis. Joacă pe acelaşi post ca mine, însă are calităţile sale proprii. Cu ambele picioare, creativitate. Sunt sigur că va fi apreciat pentru calităţile sale. Ianis iubeşte presiunea, este obişnuit cu ea. Îi plac provocările, mizele partidelor, marile şanse. Capătă experienţă în fiecare zi. Este fantastic pentru el, la vârsta lui, să joace cu 50.000 de fani în spate”, a declarat fostul internațional român.

Până acum, Ianis a fost tiular în 5 meciuri pentru Rangers. A reușit un gol și o pasă de gol. În acest moment cota de piață a românului este de 5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Citește și: Simona Halep victorie chinuită cu Jabeur! „A fost un meci greu”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: