Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep victorie chinuită cu Jabeur! „A fost un meci greu”

Simona Halep victorie chinuită cu Jabeur! „A fost un meci greu”

Simona Halep victorie chinuită cu Jabeur!

Simona Halep victorie chinuită cu Jabeur în turul doi al turneului de la Dubai. Constănțeanca a avut nevoie de trei seturi 1-6, 6-2, 7-6 pentru a trece de adversara sa.

Simona Halep, numărul 2 mondial, a trecut greu de tunisianca Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-6, în optimile turneului de la Dubai. Simona a încheiat meciul după exact 2 ore de joc. Românca a avut nevoie și de intervenţia medicului pentru probleme la spate înaintea setului decisiv. În tribune au fost mulți români care au susținut-o pe campioana de la Wimbledon.

”Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit să mă susțină. A fost un meci foarte greu, ea a jucat foarte bine. Și în China am avut un meci complicat împotriva ei, dar am avut și destulă șansă azi. A fost primul meu meci după o pauză destul de lungă, e greu de jucat.Am dat tot ce am, am vrut doar sa câștig partida, sunt mandra că am luptat pentru fiecare punct”, a declarat Simona Halep, după meci.

Următoarea adversară a româncei va fi Aryna Sabalenka, din Belarus, numărul 9 WTA.

”Sabalenka e o adversară puternică. Mâine trebuie să fiu solidă, să-mi fac jocul obișnuit și să cred că mă pot impune”, a mai spus constănțeanca.

Halep a câștigat turneul în 2015

Pentru partida de astăzi, Simona Halep a primit un cec în valoare de 50.100 dolari şi 100 de puncte WTA. Campioana de la Wimbledon s-a mai împus odată la acest turneu. S-a întâmplat în 2015. Anul trecut românca s-a oprit în sferturile de finală, după ce a fost învinsă de elveţianca Belinda Bencic.

Citește și: Ronaldo nu se uită la bani! Cât îi dă iubitei lunar

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: