Redactia.ro
Home » Sport » Meci amânat! Șapte persoane de la Viitorul ar putea avea COVID 19!

Meci amânat! Șapte persoane de la Viitorul ar putea avea COVID 19!

FC Viitorul, Academica Clinceni, coronavirus

Meciul FC Viitorul – Academica Clinceni trebuia să se disputea vineri, dar a fost amânat. Oficialii constănțeni spun că nu au vrut să-și asume niciun risc.

Șapte persoane de la FC Viitorul ar putea avea COVID-19. Testele efectuate sunt neconcludente, așa că au fost refăcute. Rezultatele vor fi primite sâmbătă dimineață.

”Unele dintre testele pe care le-am făcut înaintea meciului au fost neconcludente și nu am vrut să ne asumăm niciun risc. Există posibilitatea ca unul dintre aceste șapte teste să fie pozitiv. Noi am respectat complet prevederile protocolului. Până acum rezultatele au venit la 40 de ore de la realizarea testului, dar, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat acum”, a declarat Gică Popescu.

Amânarea nu le-a picat bine celor de la Clinceni

Oficialii echipei Clinceni au fost deranjați de această amânare. Au fost nevoiți să-și caute cazare, în plus ora la care se va juca sâmbătă reprezintă o problemă.

„Îi lăsăm pe domnii de la Ligă să decidă, dar nu mi se par normale câteva lucruri. Trebuiau luate măsuri din timp. Noi am făcut testele miercuri și până ieri am avut rezultatele. Știu că nu e nici vina lor, dar trebuiau să fie pregătiți cu acest lucru. Meciul de azi trebuia să se joace. O programare foarte grea, la ora 15:00. Va fi cald”, a mai spus Paraschiv.

Al patrulea arbitru are COVID-19

FRF a anunțat că un al patrulea arbitru a fost depistat pozitiv cu COVID-19! A fost oprit de la delegări. Toate persoanele care au intrat în contact cu el au fost deja izolate, iar acum se așteaptă rezultatele testelor. Prima persoană din fotbalul românesc care s-a îmbolnăvit a fost magazinerul echipei Dinamo. A urmat medicul echipei FC Botoșani și căpitanul Jonathan Rodriguez. La Concordia Chiajna au fost testați pozitiv fotbaliștii Andrei Marc și Ionuț Biceanu, în timp ce la Petrolul 7 persoane au fost bolnave.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: