Redactia.ro
Home » Sport » Al treilea arbitru din România depistat pozitiv cu COVID-19

Al treilea arbitru din România depistat pozitiv cu COVID-19

arbitru coronavirus, Liga I

A apărut un nou caz în fotbalul românesc. Este vorba tot de un arbitru, dar numele său nu a fost făcut public.

Federația Română de Fotbal a anunțat că toate persoanele care au intrat în contact cu arbitrul au fost deja izolate. Atât el cât și ceilalți vor face noi teste pentru coronavirus. Deocamdată nu se știe despre cine este vorba. În urmă cu o săptămână s-a aflat că Iulian Călin, cel care condusese meciul Academica Clinceni-Sepsi 1-0 este bolnav. Reprezentanții LPF au declarat că nu văd niciun motiv pentru care fotbalul din România ar trebui întrerupt, dar ar trebui să se facă mai multe testări.

“Cred ca ar fi fost mult mai bine ca arbitrii să se testeze şi ei cu două zile înainte de meciul la care sunt delegaţi, şi nu din 14 in 14”, a declarat secretarul general al lpf, Justin Ştefan pentru Digi Sport.

Petrolul Ploiești a avut cele mai multe cazuri

Primul caz din fotbalul românesc a fost la Dinamo. Magazionerul echipei a fost testat pozitiv, așa că toată echipa a repetat testele. Au urmat medicul echipei Botoșani, dar și căpitanul Jonathan Rodriguez. Din cauza acestor cazuri meciurile celor de la Dinamo și Botoșani au fost reprogramate. Au urmat doi jucători de la Chiajna. Un adevărat focar de infecție a fost însă la Petrolul. Șase persoane din tabăra “lupilor galbeni” s-au îmbolnăvit. Cinci fotbaliști și un angajat al clubului. Unul dintre jucătorii bolnavi ar fi căpitanul echipei, atacantul tunisian, Younes Hamza. Toți au fost internați.

„Testele au fost făcute la un laborator acreditat. E o anchetă mai complexă, fiindcă trebuie să indentificăm contacții nu doar din lot, ci și la nivel de club și familii. Cert este că cei 5 jucători vor fi internați la Spitalul din Câmpina, iar restul lotului intră în izolare pentru 14 zile. La testele anterioare au ieșit cu toții negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent în grup. Din păcate, toată lumea s-a relaxat și ajungem la astfel de situații complicate”, declara în urmă cu 6 zile Bogdan Nica, șeful DSP Prahova, pentru GSP.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: