Redactia.ro
Home » Sport » Alarmă la Petrolul! 5 jucători au fost depistați pozitiv cu COVID 19

Alarmă la Petrolul! 5 jucători au fost depistați pozitiv cu COVID 19

Petrolul, coronavirus

La Petrolul Ploiești este un adevărat focar de infecție. 5 fotbaliști sunt bolnavi și au fost internați.

Testele au fost repetare astăzi și rezultatele trebuie să iasă în această seară. Toată echipa a fost deocamdată izolată.

„Noi am mai avut o situaţie când s-au anulat testele, probabil o greşeală de transport sau recoltare. Mai sunt probleme cu aparatele. Când echipa era în carantină am avut o situaţie în care ni s-a spus că aparatele nu le poate citi şi trebuie să le repetăm”, a declarat Costel Lazăr pentru Agerpres.

UTA – Petrolul a fost amânat

Primul meci pe care Petrolul ar fi trebuit să-l joace cu UTA a fost amânat. După ce se vor cunoaște rezultatele testelor de astăzi, se va decide dacă Petrolul joacă sau nu săptămâna viitoare cu Rapid.

„Da, am auzit şi eu despre situaţia de la Petrolul. Mi se pare ciudat că după ce au mai fost testaţi şi au ieşit bine acum le-ar fi venit aceste rezultate. Noi oricum aşteptăm să primim o informaţie oficială”, a declarat pentru Digi Sport Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA.

Petrolul ar putea primi o amendă de 20.000 de euro

FRF i-ar putea amenda pe cei de la Petrolul cu aproape 20.000 de euro. Potrivit protocolului existent, dacă la un club sunt minimum 3 persoane bolnave, indiferent de funcția ocupată, atunci formația va fi sancționată. În total în fotbalul românesc, 10 persoane s-au îmbolnăvit. Un angajat al clubului Dinamo, medicul echipei Botoșani și un jucător, doi fotbaliști de la Concordia Chiajna, iar acum cei 5 fotbaliști de la Petrolul.

„La testele anterioare au ieșit cu toții negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent în grup. Din păcate, toată lumea s-a relaxat și ajungem la astfel de situații complicate”, a spus Bogdan Nica, șeful DSP Prahova,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: