Redactia.ro
Home » Sport » Craiova – Botoșani s-a amânat! Reacția medicului depistat pozitiv cu COVID-19

Craiova – Botoșani s-a amânat! Reacția medicului depistat pozitiv cu COVID-19

FC Botoșani, medic bolnav

Medicul echipei FC Botoșani, Petre Rădăuceanu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Este al doilea caz din Liga I, după cel de la Dinamo.

Elevii lui Marius Croitoru se aflau deja în Craiova în momentul în care s-a aflat că medicul echipei, Petre Rădăuceanu are COVID-19. Acesta este asimptomatic și se simte bine.

„Din ce știu eu acum, toți jucătorii au fost testați și toți de la Craiova au fost și ei testați și toți erau negativi. De doctor a spus că e ceva dubiu. El nu a fost de o lună la clubul nostrul. El a fost în concediu medical, nu a fost la club, nu a avut contact cu jucătorii. Ieri a plecat cu o altă mașină de la club, cu maseurul și cu delegatul de la club, fără să aibă contact cu jucătorii. Ceilați doi au avut contact cu ei. Păi aici e contact la contact. Acești contacți direcți care sunt acum izolați au stat cu doctorul. Mai departe, dacă maseurul a făcut vreun masaj, habar n-am „, a spus patronul moldovenilor, Valeriu Iftime la Digi Sport.

Reacția medicului depistat pozitiv cu COVID-19

Oficialii LPF au anunțat că meciul din Bănie, care ar fi trebuit să se joacee vineri se amână. Trebuie respectat protocolul. Este a doua partidă care nu se va juca, după Dinamo – Chindia.
Medicul celor de la FC Botoşani, Petre Rădăuceanu a declarat că testarea a fost făcută miercuri dimineață, înainte de plecarea spre Craiova.

„Sunt sănătos. Dacă aveam probleme, nu mai veneam eu încoace. Acum sunt la Craiova. Eu am anunţat DSP Botoşani, care a anunţat şi DSP Craiova şi aştept să vedem ce decizie va fi luată”, a declarat Rădăuceanu, pentru AGERPRES.

Moldovenii au plecat deja din hotelul în care erau cazați în Craiova. Toți jucătorii vor fi obligați să intre în izolare timp de 14 zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: