Redactia.ro
Home » Sport » Arbitru din Liga 1 are COVID-19! În urmă cu trei zile a condus un meci

Arbitru din Liga 1 are COVID-19! În urmă cu trei zile a condus un meci

coronavirus, arbitru, Liga I

Încep să se înmulțească cazurile în fotbalul românesc. Arbitrul Iulian Călin a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19.

În urmă cu trei zile, Iulian Călin a arbitrat întâlnirea Academica Clinceni-Sepsi 1-0. După ce s-a aflat în această dimineață că este bolnav, cei doi asistenți pe care i-a avut Andrei Constantinescu şi Mircea Grigoriu au fost izolați până când vor avea rezultatele testelor.

“În acest moment nu se pune problema amânării vreunui meci din Liga 1, cât timp nu avem niciun club implicat în vreo ancheta epidemiologică. Cred ca ar fi fost mult mai bine ca arbitrii să se testeze şi ei cu două zile înainte de meciul la care sunt delegaţi, asa cum se întâmplă în cazul observatorilor LPF, şi nu din 14 in 14 zile aşa cum a stabilit comisia medicala a FRF”, a spus secretarul general al LPF, Justin Ştefan, la Digi Sport.

Mircea Grigoriu ar fi trebuit să fie prezent astăzi, la meciul FCSB-FC Botoşani, dar a fost înlocuit.

Se înmulțesc cazurile în Liga 1

În urmă cu două zile Robert Avram, arbitru de Liga 2 a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Acesta a fost rezervă la întâlnirea Dinamo – Sepsi, din playout-ul Ligii 1, care s-a jucat pe 21 iunie. DSP a stabilit că Avram s-a îmbolnăvit la un alt loc de muncă pe care îl are. Primul caz depistat în fotbalul românesc a fost la Dinamo, unde magazinerul echipei s-a îmbolnăvit. Apoi medicul echipei FC Botoșani a fost și el depistat pozitiv înaintea meciului cu Craiova. Moldovenii au mai avut încă un jucător bolnav. Au urmat doi fotbaliști de la Chiajna, dar cel mai afectat club a fost Petrolul Ploiești. 6 jucători au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Printre aceștia ar fi și căpitanul echipei, atacantul tunisian, Younes Hamza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: