Redactia.ro
Home » Sport » Puțini știu cine este soția lui Gică Popescu. Fotbalistul a cunoscut-o pe Luminița acasă la Hagi. Ce legătură e între ei

Puțini știu cine este soția lui Gică Popescu. Fotbalistul a cunoscut-o pe Luminița acasă la Hagi. Ce legătură e între ei

GALERIE FOTO (4) Gica Popescu si sotia lui, Luminita

Pe celebrul fotbalist îl știe toată lumea, însă puțini știu cine e soția lui Gică Popescu. Și asta pentru că Luminița este o prezență discretă, care a stat mereu în umbra soțului ei. Iată cum s-au cunoscut cei doi și ce legătură are Gica Hagi cu începutul relației lor.

Cine e soția lui Gică Popescu. Luminița l-a cunoscut acasă la Hagi

Luminița este acum soția lui Gică Popescu, însă începuturile relației lor au fost anevoioase. Iar cel care a pus piedică relației lor a fost chiar Gica Hagi, care e cumnatul Luminiței. Într-un interviu mai vechi, Gică Popescu a povestit că și-a cunoscut soția acasă la Hagi și că a încercat să facă rost de numărul de telefon de la acesta, însă Hagi nu i l-a dat.

„Am venit în vizită la sora ei, soția lui Gică Hagi, și el era într-o perioadă în care nu prea juca, nu-l băga, îl chemam la mine la grătar să se mai destindă. Soția lui era însărcinată cu primul copil, cu Kira, și îmi spune într-o zi: «Aș veni, dar este și cumnata mea la mine»”, și-a amintit Gică Popescu la Antena 1.

Ulterior, Hagi s-a prezentat la grătar, chiar și cu cumnata sa, ceea ce i-a oferit prilejul lui Gică Popescu să-și cunoască viitoarea soție. Numai că, Hagi n-a vrut să-i dea numărul de telefon al Luminiței. „Nu-ți dau numărul, descurcă-te”, a fost replica dată de Hagi.

Cum a cucerit-o Gică Popescu pe soția lui, Luminița

În cele din urmă, Gică Popescu a făcut rost de numărul de telefon al Luminiței, însă nu asta le-a pecetluit soarta, ci un meci de fotbal. „A trebuit să mă descurc și m-am descurcat. (…) Luminița a venit la un meci al echipei naționale și am vorbit cu un prieten de-ai mei și de-ai lui Gică Hagi să mă așeze la masă, lângă ea. M-am așezat lândă ea, am început să vorbim în seara aceea și, de atunci, vorbim de 20 de ani”, își amintește Gică Popescu.
Gică Popescu și-a cerut soția în căsătorie la un restaurant, însă răspunsul n-a fost un „Da!” hotărât. „La un restaurant în București. Când am cerut-o în căsătorie mi-a zis: «Dar nu crezi că ar trebui totuși să mai vorbim (n.r. despre căsătorie)?». Deci nu a sărit la mine în brațe. Eu i-am spus că o să avem timp după aceea să mai vorbim, mulți ani. În 1999 ne-am căsătorit”, a precizat celebrul fotbalist.

Acum, Gică Popescu este infectat cu noul coronavirus, iar cei dragi îi poartă de grijă. Soția sa, Luminița, este foarte îngrijorată, deși starea lui de sănătate este una în continuare bună, fostul fotbalist neprezentând simptomele obișnuite ale infectării cu noul coronavirus.

Gică Popescu și soția sa, Luminița, au împreună doi copii: Nicolas și Maria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: