Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Iohannis, ținută impresionantă în ziua alegerilor locale. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă

Carmen Iohannis, ținută impresionantă în ziua alegerilor locale. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă

Carmen Iohannis

Carmen Iohannis a atras toate privirile în ziua alegerilor locale Deși are 60 de ani, vârsta pare că nu-și spune cuvântul. Prima doamnă  a mers să voteze îmbrăcată într-o rochie tinerească, până la genunchi, cu un imprimeu floral făcut manual , dintr-un material din voal şi satine de mătase.  Carmen Iohannis a mers singură la vot, fără soțul ei, președintele Klaus Iohannis . A avut grijă să poarte și masca de protecție, potrivit okmagazine.ro.

Carmen Iohannis, îmbrăcată special în ziua alegerilor locale

Carmen Iohannis a impresionat în ziua alegerilor locale A apărut la una dintre secţiile de votare cu masca pe faţă şi îmbrăcată foarte colorat.  Cu o rochie până la genunchi, croită special, Prima Doamnă a atras toate privirile. Designerul Andreea Tincu este creatoarea ținutei, în valoare de  200-300 de euro  A purtat o rochie până la genunchi, cu un imprimeu colorat, cu roşu şi albastru. Creatoarea ţinutei a dezvăluit: „O zi importantă pentru Români! Prima Doamn[ Carmen Iohannis poartă o rochie semnată #andreatincu, din voal şi satine de mătase, cu printul realizat manual de către designer.”

 

 

Cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la Sibiu, în ziua alegerilor. Prima Doamnă a ales o ţinută colorată

 

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis, mariaj de 25 de ani 

Carmen Iohannis este căsătorită de 25 de ani cu Klaus Iohannis. Cei doi s-au cunoscut într-o excursie, din liceu, iar de atunci au fost nedespărțiți. „Adevărata mea dragoste este soţia mea Carmen. Ne-am cunoscut într-o excursie, într-o vacanţă cu prietenii de liceu„, povestea Klaus Iohannis într-un interviu acum ceva timp. Relaţia lor de prietenie a durat 7 ani, ulterior au decis şi să formeze un cuplu. În timp ce era deja profesor şi fusese repartizat la o şcoală aflată la 60 de kilometri de Sibiu, pentru că  iubita lui a rămas în oraş,  Klaus Iohannis făcea naveta pe bicicletă doar ca să-şi vadă prietena.

Ziua de 27 septembrie a fost una importantă pe tot teritoriul României. Au avut loc alegeri, toţi românii şi-au putut alege primarii. Preşedintele României, Klaus Iohannis a fost printre primii cetăţeni care şi-au exprimat votul. Acesta a mers la Liceul Jean Monnet din Capitală.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: