Redactia.ro
Home » Știri » Ce a purtat Carmen Iohannis în prima zi de școală? Prima doamnă a României nu s-a dezis de ținutele sexy

Ce a purtat Carmen Iohannis în prima zi de școală? Prima doamnă a României nu s-a dezis de ținutele sexy

GALERIE FOTO (4) Ce a purtat Carmen Iohannis în prima zi de școală_

Carmen Iohannis a mers la școală luni, 14 septembrie pentru a-și întâmpina elevii și pentru a-i asigura că totul va fi bine, având în vedere situația creată de pandemia de coronavirus. Prima Doamnă a României a purtat o rochie până la genunchi, creată de un designer român.

Ce a purtat Carmen Iohannis în prima zi de școală? Prima doamnă a României nu s-a dezis de ținutele sexy

Carmen Iohannis și-a întâmpinat elevii de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Aceasta a purtat o rochie imprimată cu flori multicolore, creată de designerul Andreea Tincu. Creatoarea de modă a precizat că soția președintelui a ales pentru prima zi de școală, o rochie cu print inspirat din flori românești rare.

Înainte de a-și îmbrățișa elevii, Prima Doamnă a ținut să transmită un mesaj. „E o zi specială pentru noi, începem un nou a școlar, suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine…uite ce frumoși sunt”.

Ce făcea Carmen Iohannis pe vremea lui Nicolae Ceaușescu

Klaus și Carmen Iohannis formează un cuplu de 30 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe băncile facultății,iar de atunci sunt de nedespărțit. Deși familia lui a decis să se mute în Germania, Klaus Iohannis a ales să rămână în țară pentru Carmen.

Carmen Iohannis este cunoscută pentru modestitatea de care dă dovadă de fiecare dată, iar aparițiile sale au fost întotdeauna de bun gust.

Născută în satul Sântu, din județul Mureș, Carmen era pasionată de artă. Aceasta a luat lecții de balet, și de pian, fiind încurajată mereu să își exprime sentimentele liber.

Astfel, pe perioada comunismului, Carmen Iohannis participa la slujbele clandestine oficiate de prototipul Pompeiu Onofreiu în locuința sa privată. Se pare că la aceste slujbe participa și președintele Iohannis. Înainte de a deveni președintele țării, Klaus Iohannis a fost profesor la Agnita, ulterior fiind și primarul județului Sibiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: