Redactia.ro
Home » Știri » Cum arăta Carmen Iohannis în tinereţe, pe vremea când l-a cunoscut pe Klaus Iohannis FOTO

Cum arăta Carmen Iohannis în tinereţe, pe vremea când l-a cunoscut pe Klaus Iohannis FOTO

GALERIE FOTO (2) Carmen Iohannis

Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, este împreună cu Klaus Iohannis de 27 de ani, iar cei doi s-au cunoscut de pe vreme când aveau doar 22 de ani.

Cum arăta Carmen Iohannis, Prima Doamnă, în tinerețe

Președintele României și Prima Doamnă au o relație de mai bine de un sfert de secol, și chiar și după atâția ani, cei doi se înțeleg foarte bine. Niciunul nu arăta ca acum, erau mai tineri, iar aspectul lor este diferit, dar Carmen Iohannis a suferit cu adevărat o transformare, astfel că puțini ar mai recunoaște-o, dacă i-ar vedea pozele din tinerețe!

Carmen Iohannis este din județul Mureș, din localitatea Sântu, iar un verișor al acesteia încă trăiește acolo și a dat un interviu despre aceasta. Astfel, el a povestit că a fost la nunta lui Klaus Iohannis cu aceasta.

Unde s-au cunoscut președintele și soția lui

„Suntem verișori primi, tatăl ei a fost cel mai mic dintre frați tatălui meu. Am fost la nunta lor, la înmormântare acum trei ani, unchiul a murit la vârstă de 97 de ani, acum ar fi avut 100 de ani. Mama doamnei Carmen, cumnata Geta, încă trăiește, e acolo cu ei, pe Magheru”, a spus Vasile Lăzurcă.

Verișorul Primei Doamne a mai povestit și că cei doi s-au cunoscut la școala unde predau amândoi.

“Carmen a fost profesoară la ‘Gheorghe Lazăr’ și el a fost profesor tot acolo, de fapt acolo s-au și cunoscut. Verișoara mea s-a născut la Sibiu, dar tatăl ei s-a născut la noi în sat și mama ei în Cozma, peste deal. Ei au fost cinci frați, patru băieți și o față. Toți sunt trecuți la cele veșnice, el era cel mai tânăr. Mai demult veneau în vizită pe aici. Klaus Iohannis a fost și el, dar de puține ori, de vreo trei ori a fost în Săntu”, a spus Vasile Lazurca pentru Zi de Zi Mureș

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini