Redactia.ro
Home » Știri » Carmen Iohannis, victima unei escrocherii online! Mesajele trimise de presupusa soție a președintelui

Carmen Iohannis, victima unei escrocherii online! Mesajele trimise de presupusa soție a președintelui

Carmen Iohannis

Carmen Iohannis este cea mai nouă victimă a hoților de identitate. Escrocii s-au folosit de numele Primei Doamnei a României pentru a pretinde sume de bani de la pensionari.

Soției președintelui Klaus Iohannis i-a fost atribuit un cont fals de Facebook. Persoana din spatele acestui cont transmitea mesaje în care se menționa că se poate beneficia de o donație dacă apelează la un număr indicat, potrivit Epoch Times. Epoch Times a publicat mai multe fotografii cu mesajele primite de un pensionar de 75 de ani.

Persoana care a descoperit escrocheria este fiica bătrânului, care a reușit să facă mai multe print-screen-uri cu conversația avută cu presupusa Carmen Iohannis. Din primele rânduri se poate vedea că modul în care era elaborat textul nu era scris de un bun cunoscător al limbii române, cu multe greșeli de exprimare.

Mesajele sunt pline de greșeli de exprimare

„Din prietenie, primiţi cele mai bune salutări ale mele. Sper ca prin harul lui Dumnezeu să te descurci bine. În primul rând, aş dori să-mi ofer scuze sincere pentru această intrucere bruscă în intimitatea voastră.”, este unul dintre mesajele pline de greșeli gramaticale.

Un alt mesaj lipsit de sens este: „Doamna CARMEN IOHANNIS la nepotul său, Maurice ” El va avea grijă să-l trimită oriunde te-ai afla. Cod confidenţial pachet: (TR 0804) DENUMIREA DIRECTORULUI AGENŢIE: Domnul JEAN ZOUNDI NUMĂR whatsapp: 229 66771883 directionfedexexpress13@gmail.com ADRESA: 03BP900 Oraş: COTONOU Vă rugăm să anunţaţi odată ce pachetul va fi în posesia dvs. şi folosiţi-l bine. Dumnezeu să te binecuvânteze. NB: iată e-mailul meu: carmeniohannis686@gmail.com în cazul în care nu mai sunt pe Facebook. Excelenţa doamna CARMEN IOHANNIS”.

„Aş dori să vă informez despre o veste care mi-a marcat viaţa şi sper că această veste va marca şi dvs. cercetare academică şi profesională, ca parte a unui summit cu privire la condiţiile de viaţă ale copiilor plasaţi în Africa de Vest. El m-a contactat când am fost într-o călătorie guvernamentală şi m-a făcut să înţeleg că are nevoie de o maşină, un telefon mobil şi un capital pentru instalarea lui şi alte nevoi pentru a-şi termina stagiu în bune condiţii.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: