Redactia.ro
Home » Știri » Imagini cu Carmen Iohannis alături de elevii ei. Ce părere au liceenii despre soția președintelui

Imagini cu Carmen Iohannis alături de elevii ei. Ce părere au liceenii despre soția președintelui

GALERIE FOTO (2) Carmen Iohannis

Carmen Iohannis nu a renunțat la catedra de limbă engleză de la Sibiu, deși e Prima Doamnă a României. Soția președintelui Klaus Iohannis face naveta București-Sibiu de mai bine de 5 ani pentru a putea ajunge la Colegiul Gheorghe Lazăr.

Cu o carieră de peste 25 de ani în învățământ, Carmen Iohannis continuă să predea limba engleză. Anul acesta este dirigintele clasei a X-a, profil Științe ale Naturii – blinigv Engleză.

Înainte de pandemie, soția președintelui Iohannis era prezenta la Sibiu timp de două zile pe săptămână, în care avea comasate cele 8 ore de engleză pe care a decis să le păstreze, scrie libertatea.ro.

Carmen Iohannis are un ritual special cu elevii ei

Carmen Iohannis își iubește foarte mult elevii, așa se face că face obositoarea navetă București-Sibiu pentru a le preda limba engleză. La începutul fiecărui an școlar, aceasta își îmbrățișează elevii și are loc ritualul de „selfie“ în curtea școlii.

Deși fotografiile devin virale pe Internet, soția președintelui nu renunță la acest obicei. Din imagini se observă că liceeni o adoră, deși o văd rar din cauza poziției sale.

Carmen Iohannis
Carmen Iohannis, selfie cu elevii ei

Când nu le predă, prima doamnă îi duce la teatru sau ține ora de dirigenție în aer liber. În toamna anului 2018, când a preluat clasa a IX-a, i-a dus pe elevi la turneul de tenis, unde i-a îndemnat să facă mişcare. Dacă va păstra catedra de la Sibiu, aceasta intenționează să-i ducă și într-o excursie la Cotroceni.

Carmen Iohannis predă la liceul unde a fost cândva elevă

Carmen Iohannis s-a născut pe 2 noiembrie 1960. L-a cunoscut pe Klaus Iohannis când avea 22 de ani, pe vremea studenției, prin intermediul unor prieteni sibieni și s-au căsătorit șapte ani mai târziu, în anul 1989.

Imediat după absolvirea facultății, cei doi au lucrat ca profesori la Agnita și Sibiu. După 1989 ambii dascăli au ajuns să predea la liceele în care fuseseră cândva elevi, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, respectiv la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”. Cuplul Iohannis nu are copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: