Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea recunoaște pierderea fotoliului de primar general: ”Nu am ce să îmi reproșez!”

Gabriela Firea recunoaște pierderea fotoliului de primar general: ”Nu am ce să îmi reproșez!”

gabriela firea, studii întrerupte

Gabriela Firea recunoaște pierderea mandatului de primar general al Capitalei, față de Nicușor Dan. Într-un live pe pagina de socializare, fostul edil a precizat că nu are ce să își reproșeze și că  s-a dorit demolarea ei, dar că nimeni nu îi va putea demola și proiectele începute, potrivit Digi 24. Mai mult, aceasta dă vină pentru eșec pe lipsa unei alianțe cu partidele de centru stânga. Aceasta a vorbit și despre problema apei calde în București, despre care a spus că Executivul este vinovat, deoarece a vrut să îi întoarcă pe bucureșteni împotriva sa.

Gabriela Firea acceptă înfrângerea

Într-un live pe facebook, Gabriela Firea a declarat că nu are nimic să își reproșeze  în privința pierderii funcției de primar la alegerile locale din acest an. Ea acuzat o demolare împotriva sa și că singurul reproș este că: ”(…) am vrut să fac prea multe dintr-odată.”

Am ținut să am această ultimă intervenție în această poziție. Prețuiesc fiecare vot și îl port în suflet și promit să nu dezamăgesc nicioadată. Îmi doresc ca lucrurile din București să mergă mai departe. Ceea ce nu se poate demola, chiar dacă s-a încercat demolarea mea, sunt faptele, sunt proiectele. Nimeni nu poate demola spitalul Foișor, prima etapa a Pasajului Ciurel sau achiziția de autobuze moderne.

Majoritatea în CGMB va fi a partidelor de dreapta. Cred că, cu toată suferința de moment, este mai bine că s-a întâmplat așa. Pentru că nu aș fi avut susținere în Consiliul General. Tot ce am făcut în acești ani s-au făcut cu ajutorul consilierilor.

Nu am ce să îmi reproșez decât că am vrut să fac prea multe dintr-odată. Las aici la Primăria Capitalei proiecte în valoare de un miliard de euro. Totul este asigurat. Este munca echipei mele și a mea”, a declarat Gabriela Firea pe facebook.

Gabriela Firea dă vina pe Guvern pentru lipsa apei calde în Capitală

În ceea ce privește apa caldă, Gabriela Firea a ținut să dea vina pe Guvern pentru lipsa acesteia în Capitală, tocmai pentru a influența votul bucureștenilor.

„Au ținut în revizie aceste CET-uri și au au livrat la presiune mică apa caldă doar pentru a îi întoarce pe bucureșteni împotriva mea”, a spus aceasta.

Nu aș vrea să închei fără să spun un sentiment. Așa cum știți avem 3 partide care au susținut un singur candidat. În zona cealaltă, nu s-a reușit. Am fost dezbinați și nu din vina mea. Tocmai de aceea oameni care ar fi putut să pună umărul, au făcut tot ceea ce a ținut de ei astfel încât să mă lovească alături de adversarii mei. Atunci când cei din familia ta te lovesc, pe la spate și îți înfig cuțitul în spate, devine mai dureros. Toate aceste lucruri vor fi la un moment dat reglate și cred că românii îi vor sancționa. În loc să renunțe la orgoliile lor au preferat să stea separați sau să îmi aducă contra candidați sau chiar să facă declarații neadevărate împotriva mea”, a mai spus Gabriela Firea.

Cu ce se va ocupa Gabriela Firea mai departe

În ceea ce privește cariera, fostul edil este indecis.

„Chiar dacă de azi nu mai sunt primarul oamenilor, voi fi vocea oamenilor. Nu știu încă ce voi face, dar pentru dvs. cei care mă priviți voi face să vă fie puțin mai bine”, și-a încheiat Firea discursul.

Gabriela Firea a pierdut în fața lui Nicușor Dan cu 37,99% voturi. Acesta a obținut 42, 77%, iar cei doi sunt urmați de Traian Băsescu cu 10, 99%.

Loading...