Redactia.ro
Home » Știri » Imaginea zilei. Mesajul unui bucureștean pentru Gabriela Firea

Imaginea zilei. Mesajul unui bucureștean pentru Gabriela Firea

Declarațiile primarului Capitalei

Lupta pentru Primăria Capitalei a fost una  acerbă între candidați, iar electoratul și-a susținut până în ziua decisivă favoritul. Mai mult, nu au ezitat să vină și cu mesaje contradictorii față de cei pe care nu și-i mai doresc la conducere.  De exemplu, un bucureștean a devenit viral pe internet după ce a scris pe o coală A4: „Firea, PA. București Wireless, fără Firea”, potrivit cancan.ro

Bucureștenii, mesaje de descurajare la adresa lui  Gabriela Firea 

S-a încheiat bătălia pentru alegerile locale 2020, inclusiv pentru preluarea conducerii Primăriei Capitalei. Competiția a fost una strânsă și plină de mesaje pro și contra.  O demonstrează chiar  un bucureșten care a făcut ca mesajul său la adresa Gabrielei Firea să devină viral.  El a scris pe o coală A4:  „Firea, PA. București Wireless, fără Firea”. 

 

Gabriela Firea, susținută de Dana Budeanu

Cu toate că a pierdut mandatul de primar, Gabriela Firea are parte și de mesaje de susținere.  Dana Budeanu a declarat pe pagina de socializare că: ”TOTI #GII SARBATORESC ADUNATI CU PENSATII DÃ LA PNL CE AU VOTAT 10% DIN AIA CU DREPT DÃ VOT DIN BUCURESTI!”. Mai mult, creatoarea de modă a dat de înțeles că…. șpaga ar fi influențat rezultatul la alegerile locale  din 2020.

”10% E FIX SPAGA CARE SE IA LA COMBINATII!APROAPE DOUA MILIOANE DE EURO PÃ ECHIPE, TOATA PRESA PLATITA CU ZECI DE MILIOANE DE EURO, TOTI FATALAII ADUNATI PÃ DREAPTA AU SCOS 10%?PAI ATATA SCOT EU MOCA, SINGURA, CAND FAC PAUZA 5 MINUTE PE ZI SA POSTEZ PENTRU O SAPTAMANA!AM VENIT SA MI IAU PANTOFI, CA MI ATI RAMAS PE TOATE TOCURILE, SARACILOR!” a scris Dana Budeanu pe facebook.

Spre pe finalul postării  ea nu a  ezitat să își manifeste și spiritul civic tot într-un mod ironic.
”PS: ALEGERILE NU SUNT PENTRU BOGATI, CACOVIDU! VA PUPA DANUTA!
PS2: MI E RUSINE DE NICU GIGANTU! CE SA I CANTE LU NICUSOR?”,  a mai completat Budeanu.

Nicușor Dan, noul primar general al Capitalei

Potrivit rezultatelor din prezent, Nicușor Dan este noul primar al Capitalei. El a învins-o pe Gabriela Firea cu un procent de 42.72%  , aceasta din urmă obținând 37.99% . Ei sunt urmați de fostul edil al Capitalei și președinte al țării, Traian Băsescu cu un procent de 10.99% .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: