Redactia.ro
Home » Știri » Jennifer Aniston vrea să se retragă de la Hollywood. Ce a supărat-o pe iubita actriță

Jennifer Aniston vrea să se retragă de la Hollywood. Ce a supărat-o pe iubita actriță

GALERIE FOTO (2)

Cu peste 35 de milioane de urmăritori pe Instagram, actrița Jennifer Aniston, în vârstă de 51 de ani, a devenit și mai iubita, de când a ales să interacționeze oficial în mediul online. Însă, în spatele unei cariere de succes stau și dramele despre care actrița din serialul Friends a reușit să dezvăluie câteva detalii.

Jennifer Aniston a mărturisit că a vrut să părăsească prima scenă și să se retragă de la Hollywood la un moment dat. Actrița a dezvăluit că în ultimii doi ani de zile a fost foarte aproape să renunțe la carieră sa și la proiectele cinematografice pe care le avea în derulare. „Trebuie să mărturisesc că în ultimii doi ani mi-a trecut prin cap să renunț. Lucru la care nu mă gândisem până atunci. S-a întâmplat când am terminat un proiect personal care pur și simplu m-a stors de viață. Și nici măcar nu știu dacă a fost în interesul meu”, a mărturisit vedeta din Friends.

Jennifer Aniston va rămâne Rachel Green toată viața

Într-un interviu publicat de Hollywood Reporter, Jennifer Aniston a spus că s-a luptat toată viața să iasă din personajul „Rachel” și să fie văzută și în alt mod, nu doar față care locuiește într-un apartament cu pereții mov, din New York. În 2002, Jennifer a fost bucuroasă să accepte un alt rol, în afară de cel care a consacrat-o, gândindu-se că astfel va scăpa de „povara” instalării unui singur personaj în viața sa. Filmul „Good Girl” a fost cel care a „scos-o” din serialul Friends, însă actrița declara la vremea respectivă că nu știe sigur că poate juca un alt personaj. „Îmi amintesc momentele de panică de atunci. O, Doamne, nu cred că pot să fac asta. Poate că lumea are dreptate. Poate că toată lumea vede ceva ce eu nu văd, adică sunt doar fata aceea din New York și apartamentul ei mov”, mărturisea Aniston. Tot actrița a declarat că toată viața a încercat să demonstreze că este mai mult decât personajul „Rachel Green”. Însă, cu trecerea anilor a renunțat la această idee și s-a bucurat de mai multă libertate, chiar și de cariera de regizor pe care vrea să o dezvolte cât mai mult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: